İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 6 Eylül 2017

Gel de şimdi yanma!

Ukrayna'daki hayal kırıklığının ardından Lucescu tam 7 oyuncuyu değiştirerek ve arkasında da müthiş bir taraftar desteğiyle maça başladı. Hırvatlar'ın teknik becerilerinin yüksek olmasından dolayı Lucescu da aynı özelliklere sahip futbolculara sahip oyuncularla maça başladı.
Orta sahamız Nuri Şahin, Oğuzhan önlerinde de Hakan Çalhanoğlu'ndan oluşuyordu.
Futbolda psikolojik faktörler son derece önemlidir.
Ukrayna maçının ardından çok ağır eleştirilere maruz kalan oyuncularımızda maç boyu bu tedirginliği gördük. Çok kolay yapabilecekleri haraketleri üzerlerindeki baskıdan dolayı zaman zaman gerçekleştiremediler.

KAAN MÜTHİŞ OYNADI
Maçın kırılma anlarında aslında daha maçın başında Volkan Babacan'ın kurtardığı top takımımızın oyunda kalmasını sağladı. Maç boyu hücumlarda çok etkili olamasak da Oğuzhan'ın füzesini Hırvatlar'ın zayıf halkası olan kalecisi elinden kaçırınca Cenk ile istediğimiz golü bulduk.
İzlanda'nın Ukrayna'yı yenmesiyle yine hesap makinelerini elimize aldık. İnsan dün geceki takımı görünce Ukrayna maçına yanmadan edemiyor.
Eğer Lucescu Ukrayna'yı iyi tahlil edebilmiş olsaydı o maçı da kazanıp bugün çok daha farklı şeylerden bahsediyor olabilirdik. Milli Takımımız önümüzdeki 10 yılın sağ bekini kazandı. Kaan Ayhan sahanın en iyi oyuncusuydu.

MAÇIN EN İYİSİ KAAN AYHAN
Müthiş savaştı.
Aradığımız sağ beki bulduk.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ SUBASIC
Yaptığı büyük hata ekmeğimize yağ sürdü.