İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 13 Ağustos 2017

Paniğe gerek yok!

Fenerbahçe dün akşam sezona puan kaybıyla başladı. İlk yarının skorunu Fenerbahçe'nin sahada yer alan 4 Türk oyuncusu belirledi. Fenerbahçe'nin golünde Mehmet Topal, İsmail ve Alper üçlüsü hazırlanış bakımından harika bir gole imza attılar.
Bu gol tam Fenerbahçe'ye moral vermiş özgüvenini artırmış derken Sarı-Lacivertli takımın 4. yerlisi olan Volkan inanılmaz bir hata yaptı. Çok kolay tutabileceği bir topu elinden kaçırarak skoru 1-1'e getirdi. Doğal olarak bu kadar basit bir gol yemek Fenerbahçeli oyuncuların moralini bozdu.
Ve kısa süreli bir şok yaşadılar. Sonraki dakikalarda özelikle Alper'in ve Valbuena'nın zorlamaları ile F.Bahçe öne geçmek için büyük bir çaba sarfetti.
Ama ilk yarı boyunca istedikleri golü bulamadılar.
Aykut hocanın sol bekte İsmail, sağ bekte İsla ile maça başlaması ve Alper'i forvet arkası olarak oynatmaya devam etmesi bu sezon daha önde oynayan ve ofansif yönden daha güçlü bir Fenerbahçe izleyeceğimizin göstergesi.

BRAVO AYKUT KOCAMAN
2. yarıda baskı kurmak isteyen Fenerbahçe savunma hatası yüzünden 2-1 geriye düştü. Skrtel'in kafa golüyle skoru eşitleyerek maçı 2-2'ye getirdi.
Fenerbahçe'nin eksikleri var. Daha bu takıma Mehmet Ekici, Soldado, Giuliano gibi önemli isimler katılacak. Orta saha ve forvette büyük değişiklikler olacak.
Bu nedenle paniğe gerek yok.
Ama dün gece adına en sevindirici olay 68. dakikada Aykut hocanın dünya yıldızı Van Persie'yi çıkartıp 19 yaşındaki Ahmethan'ı sahaya sürmesiydi.
Bu gençlere güvenmemiz gerekiyor.
Bunun yolu da Aykut hoca gibi korkmadan bu çocukları sahaya sürebilmek.
Bu değişiklik için Aykut hocayı yürekten alkışlıyorum.

MAÇIN EN iYiSi ALPER POTUK
Fener kazanamadı ama Alper istekliydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ VOLKAN
Çok kritik bir hata yaptı. Hala formsuz.