İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 10 Şubat 2015

Selçuk'tan hayat öpücüğü

Açıkçası dün akşam Galatasaray bu sezonki en önemli galibiyetini aldı. 2. yarı başladığından beri Galatasaray'da bir tatsızlık var.
Bu hem Hamza hocada hem de oyuncularda net olarak gözüküyor.
Sanki şampiyonluktan kopmuş ligde bir iddiası kalmamış takım gibiler. Galatasaray Yönetimi ve camiası futbol takımını bırakmış önümüzdeki kongrede kimin başkan olacağını düşünüyor. Bu durumda da yalnız bırakıldıklarını hisseden Hamza hoca ve futbolcular ister istemez eski coşkulu günlerinden uzaklaştılar.
Özellikle ikinci yarıda Eskişehirspor maçı tam kazanacak derken Selçuk'un son dakikalardaki golü tek kelime ile hayat öpücüğüydü.
Şu bir gerçek ki Hamza hocanın kafası çok karışık tercih ettiği 11'de de oynattığı sistemde de maç içinde yaptığı değişikliklerde de bunu görebiliyoruz. Maç içinde sürekli sistem değiştiren bir takımın başarıya ulaşması çok zor. Umarım bu galibiyet Hamza hocaya da aradığı morali verir. Sneijder dün akşam öylesine güzel 4 tane pas attı ki saygı duymamak ve ona hayran olmamak elde değil. İşte Hamza hocanın çözmesi gereken problem de bu. Elinde böyle bir yetenek varken onu anlayabilecek ve defans arkasına koşular yapabilecek oyuncularla oynamalı. Bu problemi çözerse G.Saray hücum yönünden çok daha rahatlar. Emre Çolak'ın ve Umut'un gayretlerini de takdir etmek lazım.
Ama Melo ve Selçuk son derece etkisiz bir maç çıkartırken en azından Selçuk galibiyet golünü atarak kendini affettirdi. Sonuçta G.Saray zorlu bir deplasmandan çok kritik bir dakikada attığı golle galip dönmeyi başardı. Ve "Bizi de göz ardı etmeyin. Biz de bu yarışın içindeyiz" dedi.

MAÇIN EN iYiSi LAWAL
Nijeryalı tek başına Es-Es'i ayakta tuttu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ MELO

Gördüğü sarı karttan sonra sahada kayboldu.