İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 4 Şubat 2015

Bu Fener ışıldıyor

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda son maçına çıkan Fenerbahçe, Bayburt karşısında beklenenden de daha rahat bir galibiyete imza attı. Belki kimse İsmail Kartal'ın Emenike-Webo-Sow üçlüsünü sahaya sürmesini beklemiyordu ama Kartal tercihini bu yönde yaptı. Emenike'yi 67. dakikada oyundan alarak bir anlamda Trabzon maçında kendisini yine 11'de oynatacağının sinyalini verdi. Fenerbahçe'de tüm oyuncuların formda bir görüntü vermesi ilerisi için umut oldu. Attığı 3 golle maçın adamı olan Webo, takımı için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Sow da iyilerden biriydi. Gol atmayı başaran Ramazan kendisini gösterenler arasındaydı. Uygar çok gayretliydi ama dün gece gol için biraz şanssızdı. Turu geçen Fenerbahçe şimdi bir üst turda rakibini bekliyor. Eğer Kayserispor son maçında galip gelemezse Fenerbahçe'nin rakibi Beşiktaş olacak ki, bu da kupaya büyük heyecan getirecek.

PROFESYONEL KADLEC

Bir parantez de Kadlec için açmak istiyorum. Sahada 11 kişi yer alabiliyor. Bu yüzden Kadlec her zaman 11'de şans bulamayabiliyor.
Ama bulunca da dün gece olduğu gibi hakkını veriyor. Bir takımı takım yapan gücüne güç katan şey de sahadaki 11'i değil her an oynamaya hazır olan oyuncularıdır.
Uzun soluklu yarışlar bu şekilde götürülebiliyor. Bayburt maçı elbette hafta sonundaki Trabzonspor maçı için bir ölçü olmaz. O maçın havası başka olacak. Ancak formda ve rüzgarı arkasına almış bir Fenerbahçe, bu maçın da favorisi gibi gözüküyor. En azından kağıt üzerinde öyle.

MAÇIN EN iYiSi PIERRE WEBO
3 gol attı ve çok istekliydi. Maçın yıldızıydı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ YOK
Bu maç için en kötüyü aramak anlamlı değil.