İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 3 Aralık 2012

Hovardaların gecesi!

Dün akşam, Kayseri'de müthiş bir maç izledik. Bazı maçlar vardır, 1-1 biter; ortada ne pozisyon vardır ne tempo ne de heyecan...
Ama, dün gece izlediğimiz maçta futbol adına her şey vardı.
Tempo ise tempo... Heyecan ise heyecan... Golse gol... Ama en çok da kaçan goller... Fenerbahçe'den Cristian Baroni, Kayseri'den de Sefa kaçırdıkları gollerle geceye damgasını vurdu. Özellikle ikinci yarının başında Cristian öyle iki gol kaçırdı ki onları atsa maç Fenerbahçe adına kopabilirdi. Kayserispor gibi bir rakibe karşı deplasmanda en az 4, yüzde 100 gol pozisyonuna girmek hücum anlamında doğru bir maç oynadığınızı gösterir.
Ama, rakibe en az 3 pozisyon veriyorsanız takım savunması anlamında sıkıntılı bir maç olmuştur.
SAVUNMA SIKINTILARI...
Bu yüzden dün geceyi kısaca özetlersek Fenerbahçe hücum anlamında başarılı ama savunma anlamında sıkıntılı bir maç yaşadı. Sarı-
Lacivertli
takımda dün gece kaleci Volkan Demirel kurtardıklarıyla Hollandalı golcü isim Dirk Kuyt ise çalışkanlığıyla 90 dakika boyunca öne çıkan isimler oldular.

KARŞILAŞMADA ÖNE ÇIKANLAR
Cristian'ın özellikle ikinci devrenin başında kaçırdığı iki pozisyon maçın Fenerbahçe adına kopmasını engelledi.
Meireles-Sezer değişikliği Kocaman'ın gol bulmak için yaptığı değişimdi.
Sezer verimli olamadı.
84'te gol yiyip 88'de maçı kurtarmak F.Bahçeliler'i bir nebze olsun sevindirdi.

2 KAYSERİ STOPERİ SOW'U BİTİRDİ...
Son haftaların yıldızı Sow'un bilinen performansından uzak kalmasının sebebi Kayseri'nin iki stoperi Eren'le Khizanishvili'nin son derece iyi oyununun yanı sıra Senegalli'nin orta sahadan gerekli desteği alamamasıydı.