İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 21 Eylül 2011

Kadıköy'de farklı gece

Dün akşam Türk futbol tarihi adına bir miladı yaşadık. Fenerbahçe'nin bayan taraftarlarının bu maça nasıl ilgi göstereceği merakla bekleniyordu. Tribünleri dolduran 41 bin kadın ve çocuk dün akşam futbolun da sahadaki oyunun da önüne geçti.

KÖTÜYDÜLER
Tribünlerdeki büyük coşkuya baktığımızda Fenerbahçe'nin maça çok tempolu başlamasını bekledik. Ama tam tersi oldu. Konuk Manisaspor cesaretle Fenerbahçe'nin üstüne gitti. Sarı-Lacivertliler ilk tehlikeli atağını 41'de yaptı ve golü buldu. Alışılmış F.Bahçe'nin çok uzağındaydı. İlk yarı Manisa'nın topla oynama oranında F.Bahçe'den daha önde olduğuna bakarak evsahibinin nasıl bir oyun ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. Maçın hemen başında Selçuk'un sakatlanıp çıkması yerine genç Gökay'ın girmesi, Baroni'nin orta sahadaki etkinliğini azalttı ve F.Bahçe'nin hücumda çoğalmasına engel oldu.
Alex'in kötü gününde olması, Semih ve diğer oyuncuların beklenen düzeyin altında oynamaları Manisa'nın puan çıkarmasına neden oldu. Gökhan ve Emre bu takımın vazgeçilmezleri.
Onlar olmayınca F.Bahçe kazanmakta zorlanıyor.
Bu takım ilerleyen haftalarda iyi olacak.