İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 17 Eylül 2011

Muhteşem seriyle haykırış!

Geçen yıl Kadıköy'de Santos'un 94. dakikada attığı golle Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı maç ve o maçta verilmeyen iki penaltı halen hafızalardayken, dün maçın daha 2. dakikasında Fenerbahçe'nin yüzde 100 bir penaltısı Bülent Yıldırım tarafından es geçilince açıkçası Gaziantep maçlarında herhalde Fener'e penaltı çalmak yasak diye düşündüm.

YENİ TRANSFERLER YERİNDE
Fakat Bülent hoca, Dany'nin Bienvenu'yu yaptığı harekete penaltı çalarak hatasını affettirdi. Oyun planı olarak birbirine çok benzeyen iki takımın mücadelesinde F.Bahçe maça çok iyi başladı ve ilk 5 dakikada skoru 2-0 yapabilirdi. Olcan'ın sürpriz golüyle 1-0 geriye düşen Sarı-Lacivertliler, Alex'in muhteşem performansıyla maçı çevirmesini bildi. Alex her zamanki gibi gecenin yıldızı olurken, yeni transfer Ziegler ve Bienvenu da Sarı-
Lacivertli taraftarlara 'Merak etmeyin biz gidenleri aratmayacağız' mesajı verdiler. Üst üste 10. deplasman maçını kazanan Fenerbahçe, hem bir rekoru daha tarihe gömdü, hem de uğradıkları haksızlığa büyük bir isyan bayrağı açtıklarını herkese gösterdi. 20'de 19 yapan Fenerli oyuncular, zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek bu seriyi çok daha yukarı çıkaracaklarını göstermiş oldular.

MAÇIN EN İYİSİ
F.Bahçe'nin kaptanı Alex, Gaziantep deplasmanının klidini çözen isimdi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ
Geçen sezonun flaş golcüsü Cenk Tosun dün sahada adeta gezindi.