İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 19 Ekim 2010

Bu futbol umut veriyor

Sezona çok kötü bir başlangıç yaptıktan sonra, Beşiktaş maçıyla birlikte toparlanma sürecine giren Fenerbahçe, dün akşam Konya'da kazandığı maçla rakiplerinin puan dağıttığı haftada ilerleyen haftalar için taraftarlarına büyük umut verdi.
Bu sezon üst üste ilk kez 3 maç kazanan Fenerbahçeli futbolcuların bu galibiyetle birlikte kaybettikleri özgüven duygusu da yeniden kazanılmış oldu. Büyük sürprizlerin yaşandığı bu hafta Konyaspor'da Fenerbahçe'ye bir sürpriz yapabilir miyiz düşüncesiyle maça başladı. Ancak Fenerbahçe'nin takım halindeki iyi oyunu ve müthiş ofans gücü yüzünden sahadan puansız ayrıldı.

TOPUZ'U ÇOK BEĞENDİM
Alex
'in olmadığı maçta herkes Özer nasıl oynayacak diye beklerken, Özer'in sakatlanıp çıkmasıyla oyuna giren Semih, Fenerbahçe'nin en başarılı oyuncusu oldu. Yine merakla beklenen Emre, Mehmet Topuz ikilisinin ön liberoda nasıl oynayacakları konusunun cevabı müthişti. Emre Belözoğlu, rakip ceza alanına çok daha fazla girdi. Bunun sonucunda 1 gol attı. 3. golde de rakibe yaptığı baskıyla topun Fenerbahçe'ye geçmesini sağladı. Mehmet Topuz da maç boyunca Fenerbahçe'nin en çalışkan isimlerinden bir tanesiydi.

KOCAMAN BİR GÖZDAĞI
Sonuçta Fenerbahçe, zorlanabileceği bir deplasmanı takım halinde çok iyi oynayarak deyim yerindeyse güle oynaya kazandı. Ve hafta sonu oynanacak derbi öncesi, Galatasaray'a Kocaman bir gözdağı verdi.