Hami Mandıralı

HAMİ MANDIRALI

Tarihi 22 Şubat 2011

Şenol Güneş ders verdi

Maça hızlı başlayan Trabzonspor, gol yediği dakikaya kadar bütün maçın kontrolünü elinde tuttu.. Golden sonra zaman zaman Manisaspor'un atakları vardı ama bunlar cılız ataklardı.
Ondan sonra Trabzonspor bütün kontrolü ele geçirerek sağdan soldan ataklarda gol bulmaya çalıştı.
Ama toplar istediği gibi kaleye gitmi ve rakipten döndü.
İlk 45 dakikanın da etkili takımı Trabzonspor'du. Ve ilk yarı böyle bitti. İkinci yarı bambaşka bir Trabzonspor izledik. Şunu net birşekilde söyleyebilirim Trabzon, fizik gücüyle Manisa'yı sahadan sildi. Müthiş kondisyonu olan Trabzonspor bütün organizyonları futol adına net bir şekilde ortaya koydu ve istediği skoru yakaladı.
Futbolcular müthiş özveri gösterdi.
Özellikle Jaja'nın olağanüstü pasını iyi değerlendiren Umut, Trabzon'un ilk golünü attı. Ondan sonra Güneş, adeta 'ters giden maç nasıl çevrilir' dersi verdi.. Alanzinho'yu oyuna alarak oyun üstünlüğünü Trabzonspor ele geçirdi. Ve Alanzinho'nun müthiş bireysel becerisiyle attığı golle Trabzonspor çok iyi oynadığı maçı bileğinin hakkıyla kazanmasını bildi. İki tarafın kalecisi için de iyi bir maç oldu.
Onur, Isaac'ın şutunu müthiş kurtararak galibiyette büyük pay sahibi oldu. Böylece Trabzon zorlu Manisa deplasmanından 3 puan alarak liderliğini sürdürdü.
Trabzonspor'un bugünkü maçta gösterdiği mücadele gücü, dayanışma, birlikte hareket etme, kazanma arzusu zirvedeydi ve bütün oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum.