Ergün Diler

ERGÜN DİLER

Tarihi 15 Eylül 2018

Off-shore vurgunu

ŞU an dünyanın önemli merkezlerinin hepsinde sancı var.
Biz sadece kendi içimizdeki sıkıntıyı biliyor ve yaşıyoruz. Son derece doğal bu. Ama KÜRESEL bir hesaplaşmanın, daha doğrusu milyonlarca insan ölmesin diye PARA üzerinden yapılan ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI'nın tam ortasındayız... İlk İKİ BÜYÜK SAVAŞ çok cana mal olduğu için bu yol seçildi. Yoksa bu çok ama çok kanlı olacaktı... Kurallar belirlenince PARA üzerinden kavgaya sıra geldi. 11 EYLÜL 2001 İKİZ KULE SALDIRILARI ile bu mücadele başladı. Her geçen gün temposunu artırdı! Artacak da...
Dün kaldığımız yerden, ŞÖVALYE'den devam edelim...
PARA SİHİRBAZI SOROS'un AİLEYİ BIRAKIP PENTAGON'a geçtiğini aktardık...
Tarihi transferi duyurduk yani!
Buradan ilerleyelim...
George Soros, Rothschild'e ihanet etti mi? Soru bu!
Hep güçlü olan, parayla dans eden Soros'un bu özelliğinin tek nedeni Rothschild ailesiyle olan yakın ilişkileriydi.
Soros'u büyüten elbette aileydi, ancak aileyi de büyüten Soros'tu.
Soros'un çok büyük katkısı vardı.
George Soros, 1992 yılında Sterlin'in düşeceği yönünde aldığı pozisyonla 1 milyar doları aşkın bir servet yaptı. 'Kara Çarşamba' olarak adlandırılan bu olay, Soros'un dünyaya ilanıydı. Rothschild ailesinin planladığı 'Kara Çarşamba', Soros'un doğuşuydu. Hatta sadece Soros için organize edilmişti. Şimdi Soros'un artık sessizliğe bürünmesi de Pentagon'un planı. Bir ŞÖVALYE üzerinden savaş...
Muazzam değil mi!
Kimileri Soros'un artık yaşlandığını ve geri planda kaldığını düşünebilir.
Ancak gerçek böyle değil. SOROS yaş olarak ileriye gitse de İHTİYAR biri değil! Kimsenin bilmediği inanılmaz ilişkilerin kavşağındaki bir isimdir.
AİLE'nin yani ROTHSCHILDLER'in KARAKUTUSU'dur! Her şeyi ama her şeyi bilir... Bugün Soros'u bitirmek isteyenler, oğlu Robert Soros'u da bitirmek zorunda. Çünkü Robert Soros da Pentagon'la birlikte hareket ediyor.
Robert Soros da Rothschild ailesinin tüm gizli para yöntemlerini ve kirli paranın akışını biliyor. Araya hemen bir NOT eklemekte fayda var! OSMANLI bunu yapardı! Yanına alacağı isimlerin en sevdiklerini bloke ederdi! Aldığı adam kendisini satmasın diye...
Şimdi bu model bambaşka şekilde yapılıyor! Sonuçta "ALINAN ADAM" söyleneni yapmak zorunda kalıyor.
SADIK biri olarak...
Devam...
George Soros, Robert Soros, Trump'ın bu dünyada korktuğu 3 kişiden biri olan Adam Schiff ve Rafael DeGennaro (Pentagon'un Denetim Direktörü) ile 4 kişilik özel bir ekip çok önemli işlere imza attı. Rothschild ailesinin off-shore adalarındaki 354 milyar doları Pentagon'un örtülü ödeneğine geçti.
Rafael DeGennaro, bütçede görünmeyen ama var olduğu saptanan bu parayla ilgili yasal işlem yerine "Sorun yok" açıklaması yaptı. Hamleyi, alınan parayı tarif etmeye gerek yok! Para ve savaş yan yana!
Bu operasyon birkaç hafta içinde oldu.
Ailenin kaybı sadece bununla da kalmadı. George Soros, Robert Soros, Adam Schiff ve Rafael DeGennaro'nun ilk çalışmasıydı ve büyük bir başarı sağladı.
Geçmişte 'Kara Çarşamba' operasyonunu yapan ailenin şimdi kendisine karşı hangi günün 'Kara' olacağını bilmemesi de bu 4 kişinin çok akıllı ve cesur olduğunu gösteriyor.
Robert Soros'un ailenin ABD içindeki yapıyı babası George Soros'tan bile daha iyi bilmesi, Pentagon'un çok daha etkin adımlar atmasını sağlıyor.
Şu bir gerçek ki Rothschild ailesi ABD'de artık özgür değil.
Gücü de eskisi kadar kalmadı. Elbette ailenin ABD'deki gücü birkaç ayda veya yılda tamamen bitmez. Ancak Pentagon için atılacak doğru adımlar ailenin manevra alanını azaltacak.
Bu da aile için hiç bilinmeyen bir yol anlamına geliyor.
George Soros'un hazırladığı bir planın Pentagon tarafından hızlandırıldığı, özellikle kripto paralara karşı atılacak adımlarla birlikte ailenin köşeye sıkışacağı düşünülüyor.
Tabii bunun yazıldığı kadar kolay olmayacağı da bir gerçek. Çünkü aile bir plan yaparken, olumsuz adımları hep öne çıkartırdı. Ancak bugüne kadar hiçbir güç Rothschild soyadına karşı bu kadar güçlü adımlar atmadı.
Aile güçlü bir rakiple hiç savaşmadı.
Her ortamda aile güçlü silahlara sahipti ve hiç kaybetmiyordu.
Şimdi kaybetme ihtimali olan bir savaşın ortasındalar. Dünyanın yaşadığı yeni dalga bu! Tabii PENTAGON da ailenin bir manevrasıyla çökebilir!
Bu ihtimal de hep var ve var olacak!
Ailenin genç kuşaklarının çok daha etkin olduğunu biliyoruz. Bu aileye yeni savaşma taktikleri kazandırıyor. Tabii geçmişte dünya tek bir köy gibi değildi.
Bugün Afrika'da yaşanan bir ekonomik dalgalanma, Yeni Zelanda'da da etkisini gösterebiliyor.
Aslında ailenin istediği de buydu.
Bunun için yıllarca çalışma yaptılar, paraları bu plan dahilinde dünyada dolaştırdılar. Ancak bu güçlü silah, rakip çıkınca ROTHSCHILDLER için bir risk olmaya başladı. Ailenin ekonomi konusundaki uzmanları, ABD'nin ekonomik krize girmesi için planlar yapıyor.
DOĞAL!
Ancak geçmişteki gibi ABD'deki krizin dünyayı etkilememesi için detaylı planlar yapılmak zorunda ve bu neredeyse imkansız... KÖY gibi olan dünyada artık bu mümkün değil. Yeni ekonomik operasyonlar yapılmalı. ŞART! Çünkü hedefteki ülke ABD. En azından aile için böyle. Bu da ekonomik operasyonların iyi tahlil edilmesi gerekliliğini ortaya koyuyor...
Adam Schiff bu operasyonların neresinde?
Trump'ın psikolojisini bozmak için Adam Schiff çok önemli. Trump, bir kez Adam Schiff'e karşı twitter'dan açıklama yaptı. Açıklamanın ardından çok güvendiği bir ismi Schiff'e gönderdi.
Trump, asla Adam Schiff ile karşı karşıya gelmek istemez. Amerika Birleşik Devletleri'nin en derin isimlerinden biridir Adam Schiff.
Yahudi bir ailenin çocuğudur, Hıristiyan ve Müslümanlar'ın ibadetinin her detayını bilir. Bir dönem "Müslüman mı?" sorusu bile Adam Schiff için çok soruldu. Belki bir daha Adam Schiff gibi tehlikeli, güçlü biri gelmeyecek. Trump da bunun farkında ve onunla karşı karşıya gelmemek için çok dikkatli davranıyor.
Dünya yeniden şekilleniyor. Bunun için de sancılı dönemin uzun sürmesinden korkuluyor. Aile ile Pentagon arasındaki savaşın uzun boyutlarda sürmesi ise dünya için asıl krizin başlangıcı olur.
Bu, her iki taraf için de yıkıcı sonuçları beraberinde getirir. Her şeye rağmen bu savaşı isteyen iki taraftaki önemli isimler bir barış ihtimalini de dillendiriyor. Kapalı kapılar arkasında tabii...
Ancak güçlü bir karşılık bulmayan bu eğilimin savaşı daha da körüklemesinden korkuluyor.
Durum bu!
Kimse bu fırtınanın dışında kalamaz.
Biz de!
Unutmayın Adam Schiff ve temsil ettiği güç TÜRKİYE'den pek hoşlanmaz...
Belki de hiç...
PARA üzerinden, DOLAR üzerinden savaş yapılıyor.
Etkili bir füze hedefi imha eder. Bu kabiliyeti vardır.
Ama DOLAR bir yeri batıracağı gibi ihya da edebilir!
Bu nedenle dünyanın gördüğü en ilginç savaşın tam ortasındayız.
İnanılmaz hesapların merkezindeyiz...
Elbette kazanan biz olacağız.
Ama yaşananları anlamak da şart!