BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 8 Eylül 2019

Bay Kemal'in NATO-ABD aşkı

TÜRKİYE'DE gerçekleştirilen 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 27 Nisan askeri darbelerinin arkasında NATO (ABD-İNGİLTERE-İSRAİL) vardı. 15 Temmuz 2016, CIA kuklası FETÖ'nün darbe teşebbüsü, NATO'nun Türkiye'yi bir işgal harekâtını içeriyordu. Nokta.
Aşağıdaki yazıyı, KIBRIS-DOĞU AKDENİZ PARANTEZİNDE lütfen okuyunuz. ABD'nin Nevada eyaletinde, 24 Temmuz 2002 yılında 'Millennium Challenge-2002' adı altında devasa bir tatbikat gerçekleştirilmişti. Ne var ki; birçok NATO üyesi ülkenin davet edildiği tatbikata Türkiye davet edilmemişti. Balyoz davasında yargılanan, FETÖ'nün mağdur ettiği askerlerden kurmay Albay Mustafa Önsel, kaleme aldığı yazısında, bu tatbikatın senaryosunu şöyle yazdı:
"Tatbikattaki hedef ülke, iki kıtada konuşlu bir ülke. Bu anlamda birtakım deniz yollarını kontrol ediyor.
Akdeniz'de bir ada ülkesiyle sorunları var bu ülkenin. Ayrıca söz konusu hedef ülkede azınlık unsurlar da yaşamaktadır.
Senaryo, hedef ülkede meydana gelen çok yıkıcı bir depremle başlar.
Bu arada depremle eş zamanlı olarak uluslararası bir mahkeme, ülkenin sınırlarıyla ilgili ve çıkarlarına ters bir karar alır. Bu arada da sorun olan ada devletiyle ilgili uluslararası güçler, hedef ülkeye çözüm önerir. Zor durumda olan siyasiler öneriyi kabul etmek zorunda kalır. Askerler yönetime el koyar, devleti ablukaya alırlar ve ABD askerleri, 96 saat içerisinde söz konusu ülkeye müdahale eder. (İşgal)" Bu plan yerine, 15 Temmuz 2016 'da NATO-CIA kuklası FETÖ Gladyosuyla bir darbe teşebbüsünde bulundular. Aslında bu darbeyi aşan, NATO'nun Türkiye'yi işgal hareketiydi.
15 Temmuz, yakın tarihimizde sık sık karşılaştığımız darbeler gibi bir darbe teşebbüsü olarak görüldü.
Halbuki 15 Temmuz, darbe görünümlü bir işgal teşebbüsüydü. Yani darbenin de ötesinde bir şeydi... Polise, sivil halka, Meclis'e, MİT'e, TSK'nin Özel Kuvvetlerine saldırarak Türkiye'yi işgale kalkışanlara taşeronluk ettiler.
İnsanlarımızı şehit ettiler. Arkalarında "Türkiye'nin stratejik düşmanı," darbelerin mimarı, terör örgütlerinin mühendisi ABD'nin olduğu konusunda kimsenin en ufak şüphesi yoktur.
Bu işgal teşebbüsünün amacı neydi?
İçeride PKK'ya karşı çok başarılı bir mücadele veren, Suriye ve Irak'ta da Haçlı-Siyonist ittifakının taşeronlarına karşı en ciddi tehdit olan Türk Silahlı Kuvvetleri'ni meflûç ederek, işlevsiz ve etkisiz hale getirmek. NATO-Batı ittifakının kıskasından kurtulmakta olan kontrolünden TSK'yi NATO ekseninde kalmaya mahkum etmekti.
İşgali Erdoğan-Millet durdurdu.
Bu işgal girişimi, en başta darbelerden çok acı çekmiş duyarlı halkımızı ayağa kaldıran Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'dı.
NATO tarafından beyni yıkanmamış komutanlar, polislerimiz olağanüstü bir başarı ile halkı yanına almış ve işgal çabasını püskürtmüştür.

SONUÇ
Emperyalist Batı'ya "Dünya 5'ten büyüktür" diye rest çeken, bölgesel aktörlükten küresel aktörlüğe geçmeye çalışan Türkiye, bağımsızlık bayrağını taşıyan Başkan Erdoğan, kendi içine kapatılmaya ve dışarıyla ilgilenmekten el çektirilmeye çalışılmıştı.
Derin NATO tezgahlarını Aziz Milletimiz biliyor. BAY KEMAL, İLERİ GERİ BİLMEDEN DOĞU AKDENİZ KONUŞMALARI YAPIYOR.'MİLENYUM
CHALLENGE 2002 PLANINA GÖZ ATMADAN ORTAYA ÇIKIP KONUŞUYOR. Onun için, MAVİ VATAN'I KORUMAYA KARARLI ERDOĞAN'IN YANINDAYIZ.
Bay Kemal'in Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın Sivas'ta yaptığı, NÜKLEER FÜZE HAMLESİNİN DE ne manaya geldiğini anlamasında büyük fayda var.
NOKTA.