BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 7 Haziran 2019

Kalkan-Pençe-Kurt Kapanı

TÜRKİYE milli ruhla, şaha kalkıyor. Tarihi genlerini konuşturuyor. Bir gözümüz vatan topraklarında diğer gözümüz Yakın coğrafya'da, Misak-ı Milli'de. "Kuzey Suriye'de, Irak'ta ne arıyoruz" diye soran CHP-Kemal Kılıçdaroğlu'na bir kez daha hatırlatırız. Misak-ı Milli sınırlarımız: Osmanlı Mebusan Meclisi'nin 28 Ocak 1920'deki gizli oturumunda kabul edildi. Mustafa Kemal Atatürk, 1 Mayıs 1920'deki ilk Meclis konuşmasında Misak-ı Milli sınırlarını tanımladı: "Hudut İskenderun körfezinin güneyinden, Antakya'dan, Halep ile Katma istasyonu arasında CERABLUS KÖPRÜSÜ güneyinde Fırat nehrine ulaşır. Oradan Deyrizor'a iner, oradan doğuya uzatılarak MUSUL-KERKÜK ve Süleymaniye'yi içine alır."
Suriye-Fırat Kalkanı ve Irak Dicle Pençe'si, Misak-ı Milli haritasının ruhuna uygundur. Türkiye'de yüzyıllardan beri var olan Kerkük hissiyatı, Kürtler'de de "Türk - Kürt federasyonunun" bir parçası olarak mevcut. Mustafa Kemal Paşa, Misak-ı Milli sınırlarını tanımlarken "bu hudut ordumuz tarafından silahla müdafaa olunduğu gibi aynı zamanda Türk ve Kürt unsurlarıyla meskun vatan parçasıdır" diye konuşmuştu. Mustafa Kemal'in bu sözlerinden hareketle, Kerkük ve Musul hassasiyeti Türkler'de olduğu gibi Kürtler'de de bulunuyor.
Başkan Tayyip Erdoğan'ın başlattığı millilik seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. 15 Temmuz sonrası bir gerçek karşımızda. Derin ABD-Avrupa'nın kılcal damarlarımıza soktuğu FETÖ kuyrukları, kuruluşlarımıza sızmış PKK uzantıları temizleniyor.
Devletimiz yeniden yapılandırılıyor.
Başkan Tayyip Erdoğan'ın kararlı duruşu, bağımsız Türkiye bayrağını dalgalandırma heyecanı, sonuç veriyor.
İşte Milli Ordu ve Milli İstihbarat, 21'inci yüzyıla yönelik jeopolitik ve jeostratejik hamlelerimiz birbirini takip ediyor.
FIRAT KALKANI: 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında Ordumuz üzerinde çeşitli oynanırken Başkan Erdoğan'ın, "Kesinlikle Suriye'nin kuzeyinde, bizim de güneyimizde bir terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz" talimatı üzerine, milli ordu-milli istihbarat dünyayı şaşırtırcasına 24 Ağustos'ta Fırat Kalkanı Operasyonunu başlattı.
Desteklediği ÖSO güçleriyle birlikte IŞİD'İ bu bölgeden temizlemeye girişti.
ABD-İsrail korıdorunun bacağını kestik, Derin ABD'nin PKK uydu devletçiğini kurdurmadık.
DİCLE-PENÇE: Milli Ordu- Milli İstihbarat, Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarına "Pençe Harekatı" gerçekleştirdi. Bu harekatın önemi, temizlenmekte olan bölgenin PKK terör örgütünün aşağısında Kandil olmasıdır. PKK terör örgütünün Türkiye'ye sızmalar kullandığı ana geçiş vadileri ve koridorları oluşturduğu noktadır.
KANDİL'E KURT KAPANI: Çok koordineli çalışmayla yürüyen süreç daha var. Listelerde belirlenmiş Derin ABD-CIA enstrümanı Kandil'deki PKK'nın lider kadrosuna KURT KAPANI kuruluyor.
SONUÇ: Milli ordu-Milli İstihbarat, PKK-PYD'de psikolojik çöküntü sağlıyor, panik yaratmış durumda, taktik amaçlı PKK'nın Irak-Suriye geçişleri minimize ediliyor, BİR GECE ANSIZIN, Derin ABD-CIAAvrupa'nın beslediği lider kadro KAPANA DÜŞECEK. Başkan Tayyip Erdoğan'ın MİLLİLİK VE YERLİLİK RUHU'NA UYGUN,
Dicle-Pençe'de, Fırat-Afrin'de "YERLİ VE MİLİ OLAN TOPLARIMIZ, HELİKOPTERLERİMİZ GÖREV YAPIYOR..."
Yenidünya düzeni kurulurken, Küresel denklik sistemine doğru giden dünyamızda ABD-Avrupa'nın nefesinin tükendiği, başını Çin, Rusya ve Türkiye'nin çektiği yeni küresel eksen her geçen gün güçlenirken gerçekleşmesi, Aziz Milletimize Allah'ın lutfudur.