BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 8 Ekim 2018

Aziz millet CHP-HDP (PKK) işbirliğinden rahatsız

TARİHİ günler ve bazı davetler üzerine konuşmacı olarak gittiğim illerde özellikle bir olay üzerinde insanlarımız. 'Atatürk'ün partisi CHP'nin bölücü terör PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliği yapması'ndan çok rahatsız olduklarını, çok sinirlendiklerini açıkça dile getiriyorlar.
Son olarak Batman'da şehit düşen 8 aslanımızı kalbimize gömdüğümüz sırada bulunduğum Antalya ve Isparta'da yine sevgili vatandaşlarımın, CHP-PKK-HDP işbirliğine çok sinirlendiklerine tanık oldum.
Kahpe PKK'nın kalleşçe Batman'da askerlerimizi şehit etmesinden insanlarımız tarifsiz bir acı ve öfke içinde.Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan Türkün iradesini, kararlılığını çok net ortaya koydu..Başkanımızın,.
Bu kalleşliğin hesabını göreceğinden, alçakları yapanları, yaptıranları bularak gereğini misliyle yapacağından vatandaşlarımız emin.
Batman şehitlerimizin izdırabını yaşarken, insanlarımız, Amerika'nın ikiyüzlülüğünden de çok rahatsızlar.
Batman üzerinden başlayan konuşmalarımız, anında Türkiye'den Suriye'ye, Fırat'ın doğusuna uzanıyor.
ABD'nin kuklaları PKK teröristlerini silahlandırmasından nefret ediyorlar.
Mehmetçiklerimizin Türkiye içinde kahpe PKK'yı bitirmesinden ötede, Fırat'ın doğusunda da bataklığı kurutmasını bekliyorlar.
ABD için 'nin verdiği silahlar, Suriye'de kullandığı gibi PKK piyonlarınca Türkiye'de de kullanılıyor.
Dolayısıyla PKK tehdidi deyince sadece Güneydoğu Anadolu ötesin de Suriye, Irak ta var.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan- Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna da muhakkak müdahale edilmesini, çok önemli ve gerekli olduğunu ifade ediyorlar. Ki devletin ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın kararlılığı bu yönde. PKK, hem içte hem dışta muhakkak çukurlara gömülecektir.




Bülent Erandaç Bakü şehitliğinde...

Şanlı tarihimizi unutturma piyonları
BİZLERDEN saklanan, unutturulmak istenen bir tarih olayını yıllardır yaşadık. Hamdolsun, artık o günleri geçtik ve hakikatler konuşulmaya başlandı.
Masa başında cetvelle çizdikleri haritalarla birinci dünya savaşı sonrası yapay sınırlarla aramıza engeller konulan kardeşlerimizle bağı kestiler.
Tarihimizi unutturarak, kardeşlerimizi pasifleştirmek için büyük paralar dökmekten geri kalmadılar. Batılaşmak adına insanlarımızı Batı'ya köle yapmak isteyenlerin metoduyla beynimizi yıkamaya çalıştılar.
Bu rezaleti yıllar sonra, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Bakü şehitliğinde dile getirdi:
"Geçmişi bilmeden bir asır önce Türk askerlerinin Anadolu'dan binlerce kilometre ötedeki Azerbaycan topraklara koşmalarının sebebini anlamadan, dayanışma tablosunun manasını kavrayamayız...
Büyük zaferleri küçük, önemsiz göstermeye çalışan bazı çevreler olduğunu biliyoruz. Buna teşebbüs edenler o dönemde aldıkları ağır yenilginin utancını hâlâ unutamayanlardır."

DERİN SÖZ
"TÜRKİYE
uluslararası kuruluşların boyunduruğuna giremez. Türkiye IMF borcunu sıfırlamış bir ülkedir. Ekonomik bağımsızlık olmadan, siyasi bağımsızlık olmaz. Biz büyümeye devam edeceğiz. Kendi ayakları üstünde yükselttiğimiz Türkiye'yi kimse diz çöktürtemez." (Başkan Tayyip Erdoğan)