BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 6 Ekim 2018

Antalya Film Festivali muhteşemdi

BU yıl 55'incisi düzenlenen Turkuvaz Medya'nın ana sponsor olduğu Uluslarası Antalya Film Festivali gurur verici gösterilerle sona erdi. Ancak, ATV-Haber'in canlı yayınladığı finali seyrederken, emperyalist Batı'nın kahpe oyuncakları, piyonları PKK'nın tuzağında şehit olan 8 askerimizin acısını yüreğimizde hissettik. Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum...
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi: "Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağız. Bu saldırılar bizim düşmana olan hırsımızı ve kinimizi artırıyor." Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ve aziz vatandaşlarımızın hüzünle seyrettiği festivalde, dudaklardan şehitlerimiz için ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz sözleri dökülüyordu. PKK'lı hainlerin emellerini kahpe oyunlarına alet edenleri lanetliyoruz.
Hayat devam ediyor. Altın Portakal'ın 'uluslararası' bir kimlik kazanması, Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlayacak uluslararası bir platforma yükseltmesinde büyük çaba sarf eden Menderes Türel'i kutluyorum.
Antalya'ya her yıl artan biçimde katılan yıldızlar, uluslararası medyada ve sanat yayınlarında bir hafta boyunca Antalya'nın adının öne çıkması önemli olaydır. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın bizzat ilgilendiği, dev festivallere imza atıyoruz.
Giderek bir dünya markasına dönüşen Antalya Film Forum'u Türk sinemacılığının büyük ivme kazanmasına yol açıyor. Sinema forum platformu altında genç sanatçılara omuz verilmesi, Antalyalı vatandaşlarımız tarafından da yoğun katılım ve coşkuya sahne oldu.
Sanatsever Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımı ve destekleri, A Haber'in festivali harika bir şekilde ekranlara taşıması güzeldi. Başta Menderes Türel ve emek veren herkese teşekkür etmek borcumuz.

Antalya'nın siyasi nabzı yüksek atıyor
BU seçimin büyük ses getirmeye aday 3 ilimiz var. İstanbul, Ankara ve Antalya. Azgın muhalefet cephesinde, Kemal Kılıçdaroğlu (CHP), Meral Akşener (İyi Parti) ve PKK'nın siyasi uzantısı HDP, kapalı kapalı kapılar ardında yeni oyun planları yürütüyorlar. Antalya'dayım.
Nabzı şöyle: Menderes Türel, Antalya'da muhalefetin elindeki anketlerde de güçlü ve önde çıkıyor. 'Türel'e oy vermem' diyenler de dahil, şahsı ile ilgili olumsuz bir somut bilgi yok. 'Oy vermem' diyenler, neden oy vermediğini gerekçelendiremiyor veya fikrim yok diyor.
Muhalefet, elindeki anketlere bakarak, Türel üzerinde olumsuz algı kampanyaları üzerinde çalışıyor. 2009 ve 2014'te de Menderes Türel'e karşı yürütülen iftira kampanyalarının yeni versiyonlarına çalışıyorlar. AK Parti'nin Ege ve Akdeniz'deki tek burcunu düşürmek üzere, CHP ile İYİ PARTİ elele vermiş durumdalar.
Başrollerde Eski Belediye Başkanı -İyi Parti Antalya milletvekili Hasan Subaşı var.
Antalya'nın meşhur sobacısı Şemsi'de de bile Subaşı ile CHP'liler arasında bazı pazarlıklardan bahsediliyor.
Muhalefetin tek hedefinin her türlü yolu deneyerek AK Parti'yi Antalya'da 'büyükşehir'den düşürmek olduğu vatandaşlarımız tarafından dile getiriliyor.

Siyasi matematik
NABIZLARIN yükseldiği, İstanbul, Ankara ve Antalya'nın siyasi matematiğine göre, Kemal Kılıçdaroğlu-Meral Akşener ve CHP'ye rampalamış HDP çok çırpınsalar da, kazanamayacaklardır.

DERİN SÖZ
"ÜLKEMİZDE
iktidara yürüme derdi olmayan, ama muhalefette kalan ve muhalefette kaldığı süreçte de sürekli olarak 'Acaba ülkeyi nasıl batırabiliriz' veya 'Bu ülkeye nasıl karalar çalarız' gayretiyle kampanyalar yürüten bir anlayıştan hiçbir şey olmaz. Biz 2053 hedeflerine, bunun yanında 2023'ten başlayarak ulaşmak için gerektiğinde kan kusup kızılcık şerbeti içtik. Ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Asıl olan, Türkiye'nin ve Türk milletinin menfaatleridir." (Başkan Tayyip Erdoğan)