BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 1 Ekim 2018

Erdoğan’ın vicdan çığlığı

BAŞKANIMIZ Tayyip Erdoğan'ın sadece Eylül ayında yaptığı gezilere ve yaptığı konuşmalara bakınca (İran, Özbekistan, Soçi, New York, Berlin, Köln) Türkiyemiz'in küresel ağırlığı, Erdoğan'ın Yeni Dünya düzeni dizaynını bozan VİCDAN VE ADALET ÇIĞLIKLARININ nasıl ses getirdiği gurur verici. Erdoğan "Küresel dengeleri belirleyen aktör" olarak hem yakın coğrafyamıza yön veriyor, hem de çivisi çıkmış Birleşmiş Milletler üzerinden masumların, ezilenlerin sesi olarak dünya insanlarının sesi oluyor.
Dünyada bugün, İNSANİ DİPLOMASİDE ERDOĞAN kadar öne çıkan bir başka lider yok. Bakınız diğer dünya liderlerine, gaddar, vicdansız tavırlarıyla, coğrafyaları bölüyorlar. En büyük rezillikleri de, ÜMMETİ PARÇALIYORLAR.VİCDAN ÇIĞLIKLARIYLA sessiz milyarların sesi olan Başkan Erdoğan, çağımızın CESUR ADAMI'DIR. Müslümanlar'ın REHBERİ'DİR.
BİR MİLLET YEDİ DEVLET:
Başkanımız Erdoğan'ın gelecek stratejisi; 300 Milyon'dan fazla Türk'ün yaşadığı bağımsız Türk Devletleri'nde, AB şeklinde ama kendimize özgü bir Türk Birliği'nin kurulması, 7 bağımsız Türk Devleti'nin (Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızıstan, Özbekistan, KKTC, Türkiye ve Türkmenistan) ekonomik güçlerini bir birlik altında toplama süreci başlatıldı.

Bak sen Kılıçdaroğlu'na
31 MART'TA 10'da 10 yapmaya (onuncu defa kaybetmeye) yaklaşmakta olan CHP Genel Başkanı öyle tuhaf açıklamalar yapıyor ki tam deyimle hem kel, hem fodul. (Birçok kusuruna ve yeteneksizliğine rağmen övünenleri tarif eden anlamlı bir atasözü). Kemal Kılıçdaroğlu'na göre, AK PARTİ ve MHP, 'CHP kazanır' diye korkuyorlarmış. CHP kazanırsa ne olur muş? O kentte huzur olur, bereket olur, hizmet olur muş! CHP'li belediyelerde kent rantçı bir anlayışla yönetilmez miş! Ey Kılıçdaroğlu, sadece 3 örnek vereceğim.
Her şeyi anlatıyor.
1) CHP'li eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar neden yargılanıyor? Belediye hizmetlerinin zorunlu bağışa tabi tutularak iş sahiplerinden zorla para alınması, usulsüz ihale ve ruhsat verilmesi, kamu malının özel şahısların menfaatine kullandırılması ve bunun karşılığında haksız kişisel menfaat temin edilmesi ve görevi kötüye kullanma niteliğindeki diğer eylemleri nedeniyle Murat Hazinedar Beşiktaş Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırıldı.
2) Yeniden CHP Şişli Belediye Başkan kesin adayı Mustafa Sarıgül hakkındaki dosyalar ne oldu acaba?
Değerli kardeşim Savcı Sayan, "Sarıgül Kemal Bey'in elinden kılpayı kurtuldu" diyerek, Yolsuzluk dosyalarının olduğu rafta Mustafa Sarıgül dosyasını dile getirdi.
3) FAİK ÖZTRAK KEMAL DERVİŞ KARDEŞLİĞİ DÜŞÜNDÜRÜCÜ: 2001 ekonomik krizinde IMF valisi Kemal Derviş'in sağkolu olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'la ilgili düşündürücü bir açıklamayı, Milli lider Devlet Bahçeli (MHP)yaptı: "CHP'de alel acele eleştiri yapan kişi (Faik Öztrak) Kemal Derviş ile olan ilişkisini kamuoyuyla paylaşsa iyi olur."

İdlib anlaşmasından uykusu kaçanlar
BAŞKAN Erdoğan Putin'i ikna ederek, İdlib'teki 35 milyon insanı bir felaketten kurtardı. Dünya insanlığının vicdanı olduğunu bu gösterdi. Ne yazık ki, birileri bundan memnun olmadı.
Türkiye'de Kılıçdaroğlu'nun polit bürosu dışta da İsrail'in Siyonist yöneticileri.
Neden? Şayet, Putin, Fırat'ın doğusundaki ABD'yi kovalama duruşundan vazgeçmezse, İsrail'in ve ABD Başkan Yardımcısı Pence'in evanjelistlerin ARZ-I MEV'UD (Fırat'tan Nil'e kadar Büyük İsrail) hayali suya düşmüş olacak.

DERİN SÖZ
"TERÖRİSTLERİ
korumak gibi bir görevimiz yok. Eğer benim ülkemde teröre bulaşıyorsa birileri, bu hangi sınıftan olursa olsun, bizim hukukumuz onu cezalandırıyorsa yargı makamları da bunun gereğini yapar. Bu Almanya'da da olsa böyledir..." (Başkan Tayyip Erdoğan)