BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 27 Eylül 2018

‘Değiştirmek için getirildiniz’

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy diyor ki: "Cumhurbaşkanımız göreve başlarken, çok hayati bir cümle kurdu. SİZİ, DEĞİŞMENİZ İÇİN DEĞİL, DEĞİŞTİRMENİZ İÇİN GETİRDİK. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum"...
İşte bu sözler, YENİ DEVLETİN ŞİFRESİDİR. Bakan Mehmet Ersoy, hem icraatı hem de derinlikli konuşmalarıyla, devlette yeni dönemin şifrelerini aziz milletimizin dikkatlerine sunuyor.
Gerçekleştirdiği hamlelere baktıkça Bakan Ersoy yeni döneme örnek olacak davranış sergiliyor. Başarıya kendini adamış bir CEO olarak, Türkiye'ye yayılmış kadrolarını sonuç odaklı pozisyonlara sürüklüyor. Bakan Ersoy'un güneydoğu turunda gazetecilere yaptığı, harika açıklamaları bir levha olarak duvara asmak gerekiyor: "Özel sektörden gelen bir bakan olarak bana şunu söylediler.
'Sen yapmak istersin ama bu bürokrasi ne yapar seni yavaşlatır. Tam aksine Sayın Cumhurbaşkanı'ndan aşağı doğru bürokrasiyi çok hızlı çalıştırma azmini gördüm. Niçin yapılamaz değil, nasıl yapılır zihniyetiyle çalışıyoruz. Ben kendim bir CEO olarak çalışıyorum. Etrafımda CMO (pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı) zihniyetiyle çalışacak insanlar topluyorum. Karar aldık. Bu yılsonuna kadar bakanlıkta bekleyen bütün dosyaları (olumlu veya ret) karara bağlayacağız."
On yıllarca Türkiye'yi ınım inım inleten askeri ve sivil oligarşiyi kökten sarsan Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a ne kadar dua etsek azdır.

Ajan Brunson lobisi!
NE kadar da çok ajan Brunson aşığı varmış Türkiye'de. AJANI KURTARMAK İÇİN YIRTINIYORLAR.
Aziz Milletimiz için kılları kıpırdamayan mahfiller, Ajan Brunson için çok gayretliler ve çok heyecanlılar! Beynini ABD'ye kiralayan Türklerı görüyorduk, bugünlerde "Brunson'ı Kurtarma Lobi"leri kafalarını kaldırdıkça, yakalayıp suratlarına tükürmek geçiyor içimizden.
Brunson'culuk ta ipi göğüslemek heyecanı içindeler."Trump'ın utanmaz tehditlerini unuttuk sanıyorlar. Evanjelist ABD dışişleri Bakanı Pompei ile Bronson aşkında yarışıyorlar. Aydın Doğan medyanın kalıntıları döktürüyorlar. "Washington bir süredir sessiz. Uslup değiştirdi" diyerek ABD'ye kiraladıkları beyinlerini göstermekten utanmıyorlar. Türk Adaleti umurlarında değil. "Ankara'nın Yargı'ya talimat vermesini, ev hapsindeki Papaz Brunson'ın serbest bırakılması'onların derdi. Böylelikle ajan Bronson serbest kalacak, hadi yabancıları anladık ta, o heyecanlı Türkler (içimizdeki İngilizler) kına yakacaklar. Yırtınarak, ABD'li ağababalarının gözlerine biraz daha girmek çırpınıyorlar. Yazık."

Fırat'ın doğusunda güvenli bölge
GÜNLÜK olayları daima, o olayların tarihimizde çağrıştırdığı benzerleri ile birlikte işlemeye çalışmakta büyük yarar var. Mesela günümüzün en önemli olayı ne? Kuşkusuz, Fırat'ın doğusunda ABD'nin UYDU PKK BÖLGESİ oluşturma teşebbüsleri. Cumhurbaşkanımız Tayyip Tayyip Erdoğan, emperyalist ülkelerin liderlerinin gözünün içine bakarak Misak-ı Milli'nin işgal edilen bölgelerinde oynanan oyunları dile getirdi. ABD-İsrail'e meydan okudu. ABD'de "İnşallah önümüzdeki dönemde Fırat'ın doğusunu da kapsayacak şekilde, Suriye'nin içindeki güvenli bölgeleri artırmaya devam edeceğiz" dedi. Fırat'ın doğusunda emperyalistlerin yeni tezgâhlar kurmasını engellemek için Erdoğan hayatını ortaya koyuyor.
Rusya-İran mihveriyle Fırat'ın Doğusuna yönelme hazırlığı yapıyor. 100 yıl önce de, Churchil'in cetvelle çizerek Anadolu'dan kopardığı Misakı Milli topraklarınızda, ABD-İsrail'e tavır koyarken Arap- Türkmen-Kürt kardeşlerimizi esaretten kurtarmak, adalet ve hürriyetlerine kavuşmaları için gün sayıyor. Bütün vatanseverlerin yürekleri Başkomutan Tayyip Erdoğan'la birlikte atıyor.

DERİN SÖZ
"İLK
kıblemiz Kudüs'ü işgalcilerin insafına terk etmemekte kararlıyız. Barış şehri, 3 semavi dinin mukaddes şehri Kudüs'ü, İsrail'in ihtiraslarına kurban etmeyeceğiz. Kudüs'ün izzetini, Harem-i Şerif'in onurunu, bu aziz şehrin tarihi karakterini korumaya devam edeceğiz." (Başkan Tayyip Erdoğan)