BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 3 Şubat 2018

CHP ameliyat masasında

Derin ABD gladyosu Fetullah'ın Deniz Baykal'ı kasetle devirdikten sonra 2010 yılında göreve getirilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun patronajındaki CHP, o günden bu yana Batı laboratuvarlarında bilinçli olarak üretilen projelerle KAOS MÜHENDİSLİĞİNE soyunduruldu. Ama; "Hasta Adam" durumuna düştüler.
Hastalanan CHP'ye doktorlar bir türlü çare bulamadı, nihayet ameliyat masasına yatırıldı. Bakalım, ameliyat masasından CHP nasıl çıkacak?
Görüyoruz ki, Türkiye'nin geleceği için değil parti yönetimini ele geçirmek için birbirinin gözünü oymakta olan 6 HİZİP'in çekişmesi öne çıkıyor. Dertleri, Parti Meclisi'nin kontrolünü ele alabilmek. Aslında doğrusu; BATI'nın Türkiye'yi kuşatmasını planlayan mahfillerince ameliyat edilecek duruma sokulmuş CHP'nin gerçek Atatürkçü ve Milli Duruş-Bağımsız Türkiye düşüncesinde olan vatandaşlarımız tarafından ölüm döşeğinden kurtarılmasıdır.
CHP'nin ÇAKMALARDANÇIKTILARDAN kurtarılması zamanı gelmiştir. Peki CHP ameliyat masasına yatacak duruma nasıl sokuldu? Gelişmelere bakıldığında başta CHP ve PKK-HDP'nin dokularıyla oynandığı gözleniyor.
Hastalığı bulaştıran Derin Amerika-Avrupa mahfilleri..
Fetullah'ın ve PKK'nın siyasi kolu HDP'nin CHP içinde oluşturduğu etnik ve mezhep çatışmaları, Cumhuriyet'i kurmakla, Atatürk'ün partisi olmakla övünen CHP'yi hasta duruma düşürmüştür.
Fetullah ve PKK zihniyeti polit CHP bürosuna, MİLLİYETÇİLERİ tasfiye ettirtmiştir.
Kemal Kılıçdaroğlu, özellikle 17-25 Aralık ve 15 Temmuz CIA kuklası Fetullah rezaletlerine yazılmış, "MİKROPLARI DOĞDUĞU YER DE
TEMİZLEYECEĞİZ" diyen Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a karşı BATI sufleleriyle gerçekleştirdikleri manevralarla BAĞIMSIZ TÜRKİYE ceperlerine vurmuşlardır.


İŞTE İSTİKLAL RUHU... Balıkesir Savaştepe'de yaşayan vatandaşlar, atalarının Çanakkale ve Kurtuluş savaşları sırasında yaptığı seferberlik çöreğini bugün Mehmetçik için hazırladı. Bir fırında gece gündez demeden 3 gün boyunca hazırlanan 11 bin seferberlik çöreği, dualar eşliğinde Afrin'e yollandı.

YA KOKPİTTE O PİLOTLAR OLSAYDI
Türkiye'mizi , 15 Temmuz'da Allah korudu. Aziz Türk Milleti'nin o gece Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'la beraber NATO gladyosu Fetullah darbesini paçavraya çevirmesinden bu yana olanlara bakınca, şükretmeliyiz. Kuzey Suriye'de terör hattı kurulmasına, ABD-İsrail koridoru oluşturulmasına müdahale edebilir miydik? Fırat Kalkanı'nı yapabilir miydik? Afrin harekatında kahraman ordumuz milim milim terör yuvalarını dağıtıyor.
Hava Kuvvetlerimiz müthiş manevralarla dostlarımıza güven, düşmanlarımıza korku salıyor. Eğer 15 Temmuz'da CIA kuklası FETÖ başarılı olsaydı, bugün gurur duyduğumuz vatansever pilotların yerine F-16'ların kokpitlerinde FETÖ'cü hainler otursaydı neler olurdu? Düşünmek bile tüylerimizi diken diken ediyor.

MACRON HERHALDE FARKINDA DEĞİL
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Türkiye'nin Afrin harekatı üzerinde konuşacağına önce Fransız Devleti'nin uydusunda terör örgütü PKK kanalı ne arıyor ona baksın. PKK terör örgütünün televizyon kanalı, Fransız devletinin de hissedarı olduğu Eutelsat'a ait Hot Bird 13B uydusundan yayın yapıyor. Terörist başı Öcalan'a çanak tutuyor.
Macron, PKK'nın masum insanları öldürmesine ve uydusu üzerinden Öcalan yayınlarına ses çıkarmıyor, sonra bize konuşuyor. Fransa'nın Cezayir katliamına bir kez daha bakmasında da çok yarar var.

DERİN SÖZ
"Açık
, net söylüyorum; benim uluslararası saldırılardan en ufak bir korkum, endişem yoktur. Benim için aslolan milletimdir.
Milletim ne diyor? Aslolan budur. Yoksa, 'Batı ne diyor?' Batı bizim için hiçbir zaman hayırlı rüya gördü mü?
Görmüyor. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz." (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan)