BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 30 Ocak 2018

Cellatlarına aşık tasmalılar

PENTAGON KUKLASI PKK'NIN SURİYE İNLERİ HAVAYA UÇURULUYOR. Mehmetçik gönül coğrafyamızda harikalar yaratıyor. Ruhu olan, ruh köklerinin farkında olan, 'vatan bölünmez, şehitler ölmez' diyerek savaşan Türk askeri, Anadolu çocuğu, yine tarih yazıyor.
Mehmetçiğin tarihinde kendini ülkesine, ülküsüne adamak yatar. Bilir ki, yüzyıllarca adalet, barış ve kardeşlik olan Türk-İslam medeniyetinin torunudur.
Bu medeniyetin yeniden canlanması için, hayatını feda etmekten çekinmez. Böylesine fedakâr, cefakâr ve vefakâr bir Türk askerini gönlümüzde, kalbimizde yaşatmaktan Büyük Türk Milleti de gurur duyar. Böyle büyük bir milletin içinde maalesef, felâket tellallığı yapmaktan, Türkiye'yi emperyalist Batı'ya jurnallemekten utanmayan hainlerde var. Bunlar, Müslüman kanına girmekte olan emperyalizm cellâdına âşık tasmalılardır.
Tasmalılara hatırlatırız.
Vatan için, bayrak için, İslam için hayatını ortaya koyan kahraman Türk askerine laf edeceğinize, Haçlı-Siyonist mahfillere şikâyet edeceğinize tarihe bakınız. Zihinlerinizdeki prangalar kırılsın...
Tarih diyor ki "Türk askeri, bin yıldır Türkİslam düşmanlarına karşı hakikatin, adaletin ve kardeşliğin bayraktarlığını yapıyor. Sadece Anadolu Müslümanları ve toprakları için değil, diğer Müslüman kardeşlerinin esenliği için diyar diyar çarpışıyor. Bütün Müslümanların duası alıyor.
Galiçya'dan Bosna'ya, Üsküp'ten Filistin'e, Mekke- Medine'den Arakan'a, Yemen'den libya'ya kadar kadar dünyanın en ücra köşelerindeki şehitliklerde tertemiz alnından vurulmuş yatıyor."


Kimileri ÖSO'ya "Terörist" diyerek YPG propagandasına destek oluyor. Oysa cephede binlerce ÖSO mensubu, Mehmetçik'le sırt sırta PKK'ya Afrin'i dar ediyor. Suriyeli misafirlerimiz de Türk bayraklarıyla askerimize destek eylemleri yaparak kardeşliğimizi perçinliyor.

PİRİ Mİ? PİRE Mİ?
Hollandalı Milletvekili ve Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati PİRİ Mİ? PİRE Mİ? Cibilliyetini yine gösterdi. Zavallı sözcü, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) finanse ettiği FETÖ organı Ahval sitesine terör örgütü PKK'nın kendileri için tehdit olmadığını söyledi. Haçlı- Siyonistlerin, FETÖ-PKK işbirliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Bütün Batı ülkeleri gibi terör örgütü PKK/PYD'nin üstünü DEAŞ bahanesiyle örtmeye çalışan PİRE, asıl yüzünü gösterdi. Yaşananlar da terör destekçisi Avrupa'nın FETÖ - PKK üçgenindeki ittifakını bir kez daha gözler önüne zaten seriyor.

KEMAL+MERAL+FETULLAH= ATLANTİK İTTİFAKI
Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözcüsü (CHP) Bülent Tezcan diyor ki, 'İkinci turda Akşenerciyiz' Aydın Doğan'ın CNN Türk canlı yayınına çıkan Tezcan, Meral Akşener'in ikinci tura çıkması durumunda açık ve net şekilde tam destek vereceklerini belirtti.
Herkes biliyor. Kemal Kılıçdaroğlu da, Meral Akşener de, Amerika'yı seviyorlar. Her ikisi de, Fetullahçılara kol kanat geriyorlar. Atlantik ittifakında buluşmaları, malumun ilanı.

HELAL OLSUN CÜNEYT ARKIN'A
Sanatçıların bir kısmının arkadan ateş ettiği, bir kısmının sütre gerisine saklandığı, bazılarının Emperyalizmin uşaklığına yazıldıkları bir sırada, açıkça ortaya çıktı, Mehmetçiğe desteğini gösterdi.
Cüneyt Arkın'ın mesajı:
"Aslanlarım, Mehmetçiklerim benim... Her babayiğidin göze alamayacağı büyük zorluklara rağmen, bu uçsuz bucaksız fedakârlıklarınla, sonsuz bir vatan sevginle, kendini ateşlere, alt üst olmuşlara gözünü kırpmadan atıyorsun, bu vatan, bu bayrak için.
Senin bu destansı yiğitliğin, bir Anadolu sadeliği, alçak gönüllüğü içerisindeki gülüşün, duruşun var ya beni çok duygulandırıyor.
Ağlıyorum Mehmetçik ağlıyorum. Seni nerede görsem ağlıyorum. Gazan mübarek olsun."

DERİN SÖZ
"Biz adeta sınırsız bir coğrafyanın umudu olan bir Türkiye'yiz. Varsa bu onurlu duruşun bir bedeli onu ödemeye de hazırız. Dün çukur eylemlerinde, 15 Temmuz'da, Bugün Zeytin Dalı operasyonunda, yarın neresi gerekiyorsa orada bu bedeli ödemekten hiçbir zaman çekinmeyeceğiz.
Allah var gam yok. Her gecenin ardından bir sabah, her kışın ardından bir bahar mutlaka gelir" (Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan)