BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 21 Ocak 2018

Zeytin Dalı operasyonu

ABD'nin Suriye'de terör devleti kurmasına izin vermeyeceğimizi defalarca söyledik, anlamadılar. Hatta bizi oyalamaya kalktılar. Dün saat 17.00 itibarıyla 'Zeytin Dalı' harekatını başlattık.
Obüslerimizle karadan, F-16'larımızla havadan Afrin'deki terör yuvalarını imha ettik. Biz bölgede barış ve huzur içinde yaşamak için operasyon başlattık.
Cumhurbaşkanımız, "Kendi göbeğimizi, kendimiz keseceğiz" demişti. Birlik ve beraberlik içinde Afrin ve gerekirse diğer bölgelerde de atılması gereken adımlar için tereddütümüz olmayacak.
O hayal ettikleri 'hasta adam' TÜRKİYE artık yok, olmayacak da... Gazamız mübarek olsun.

MEB MÜSTEŞARI TEKİN'DEN MÜTHİŞ EĞİTİM PROJELERİ
Türkiye uyanıyor.
Türkiye diriliyor. Anneler, babalar, çocuklarınız için Milli Eğitimde müthiş projeler devreye giriyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın genç-dinamik Müsteşarı Yusuf Tekin, 2023 EĞİTİM VİZYONUNU Takvim'e açıkladı.
MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den annelere-babalara müjdeler var:
18 Milyon öğrencimiz, Türkiye'nin gelecek ufkuna ve stratejik gerçeklere göre eğitilecek. ÖZELLİKLİ LİSELER, SPOR OKULLARI, MÜZİK
OKULLARI, TEMATİK LİSELER Türkiye geleceğinin parlak çocukları yetiştirilecek.
1 milyon öğretmenimiz var. 2018'de 20 BİN YENİ ÖĞRETMEN göreve başlatılacak. 2019 yılından itibaren bütün okullarımız günde tek vardiya eğitim verecek. 50 bin yeni derslik yapılıyor.
Uyuşturucu hainlerinin göz diktiği 1000 OKUL kameralarla karakollara bağlandı. Yeni okullar bundan böyle kameralarla karakollara bağlanarak inşa edilecek. Eski okullar da kademe kademe karakollara kameralarla bağlanacak.
Hayırseverlerin okul yapımına yardım (Bedava arsa, vergiden muafiyet, teknik araç, kameralı sistemler) çerçevesi çok genişletildi.
Özel okul yapanlar teşvik edilecek. Bugün yüzde 8 olan özel okullaşma yüzde 15'e çıkarılacak. Özel okullar sadece eğitimi değil, parasal her hareketleri de yeni sistemle kontrol altına alınıyor. Ücretler üzerindeki taktik oynamalar artık olmayacak.
Özel okullar sistemine geçildiğinden, 4 milyon öğrencimiz dershanelerden kurtarıldı. Özel okullara gidecek FAKİR-ORTA GELİRLİ AİLE öğrencileri için DEVLET 4 BİN LİRA DESTEK VERECEK.
Yabancı dil öğretimi sistem baştanbaşa değişiyor. Yeni sistem konuşma, işlevsel ağırlıklı olacak. Yabancı dil eğitimi 10-11 yaşlarında başlatılacak. 13 BİN OKUL PILOT SEÇİLDİ. Yeni sistem başarılı olursa, tüm okullarda uygulanacak.


Kanuni Sultan Süleyman'ın emri ile Hattat Ahmet Karahisari tarafından yazılmaya başlanan Kur'an-ı Kerim, 16. yüzyılın en büyük şaheserlerinden birisi olarak kabul ediliyor.


​CHP'Lİ CANAN HANIM'IN REZİL 15 TEMMUZ TWEET'İ VE YOLDAŞLARI
Yukarıda ki bu rezil tivitle 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE vicdansızca dil uzatmış ve hala Büyük Türk Milleti'nden özer dilemeyen CHP İstanbul Milletvekili Canan Kaftancıoğlu'nun önceki gün CHP Parti Meclisi'ndeki karşılanışı tam deyimle CHP'NİN İFLASI'NIN
İLANIYDI. Atatürk'ün aziz ruhuna ihanet edenlerin resmi geçidiydi. Tweet çöplüğünde boğulan Canan Hanımı omuzlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok diyor ki "Biz İstanbul için il başkanımız Canan Kaftancıoğlu'nun çalışmalarıyla iftihar ediyor olacağız." Zeynep Altıok'un, odasından Atatürk'ün resmini indirdiği iddialarına konu olduğu ve Aylin Nazlıaka'nın ihraç edilmesindeki muammanın halen sürdüğü bir sırada, rezil tweet'leriyle tanınan Canan hanımın yanında konumlanması, ne kadar büyük tesadüf değil mi?

MUSTAFA SARIGÜL CHP'DEN KAÇIYOR
CHP Şişli Belediye Başkan adayı olmak için kenarda beklerken son gelişmeler üzerine Mustafa Sarıgül de CHP'den kaçma hazırlığı yapıyormuş...

DERİN SÖZ
"CHP, HDP-PKK ile suçüstü basıldı. CHP düşe kalka, ine çıka PKK'nın bagajı haline geldi. Anladığımız kadarıyla HDP, CHP'nin içine kaçmıştır. CHP'deki PKK kalıntıları bünyeyi ele geçirmeye başlamıştır. Atatürk yerinden kalkıp bunların halini görse alayını İzmir'e kadar kovalar." (MHP Lideri Devlet Bahçeli)