BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 6 Ocak 2018

CIA-FETÖ tiyatrosu Amerika turnesinde

CIA-FBI-Fetullah tarafından "inşa edilen" uydurma Yargı Tiyatrosu ile 15 Temmuz'da aziz milletimiz tarafından paçavraya çevrilen darbe ve işgalin bu kez silahla değil, ekonomik araçlarla yeni bir darbe sürecine tanık oluyoruz.
Sarraf'ın, ABD ile anlaşarak itirafçı oyunculuğu ve FETÖ uydurma senaryosuyla kurgulanan CIA-FETÖ tiyatrosunun birinci perdesi kapandı. Birinci sahne oynanırken, aynı anda Kemal Kılıçdaroğlu da Türkiye'de konuşmaya, kamuoyunu birbirine katacak iftiraları, Derin ABD operasyonunun yürütücülüğünde peşpeşe sıralıyordu. CIA-FETÖ tiyatrosunda tek bir hedef var.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan.
Bu zavallılar hala anlayamadılar, Türkiye'nin varlığına ve birliğine karşı düzenlenen saldırılar her defasında halkın Erdoğan etrafında daha çok kenetlenmesiyle sonuçlandı.
Bu kez de böyle olacak.
CIA-FETÖ darbesine hizmet eden kukla Fetullah, Amerika hayranı siyasetçiler, FETÖ'cülere kol-kanat geren Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı devirmek için çırpınan mahfiller, PKK'nin siyasi kolu HDP, Meral Akşener önce aziz milletin, sonra Allah'ın karşısında hesap vermekten asla kurtulamayacaklardır.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN SIKIYÖNETİMİ
3-4 Şubat'ta yapılacak kurultaya giderken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sıkıyönetim ilan etti. Kurultayda Kılıçdaroğlu'nun TEK ADAY olması için alınan DİKTA kararları, CHP'nin faşizan yöntemlerle idare edilişinin son versiyonu olarak gündemde.
En çok delegeyi çıkaracak İstanbul, Ankara ve İzmir'de kendi seçtiği il başkan adaylarını (Cemal Canpolat, Adnan Keskin, Deniz Yücel) dikta etti. Ortaya çıkan başka adaylar değişik yöntemlerle vazgeçirildi.
Kılıçdaroğlu "Blok Liste" ile kurultaya girecek. Sadece kendisinin seçtiği isimlerin parti meclisine seçilmesini isteyecek. Özellikle, "60 kişilik parti meclisinde 60 isim de benim seçtiğim olacak" diyen Kılıçdaroğlu'nun gözünü kararttı.
Demokrasiyi bir kenara bıraktı. CHP'de çok övünülen ÖN SEÇİM kaldırılıyor. Kılıçdaroğlu'nun seçeceği isimler belediye başkanı ve milletvekili adayı olacak. Muharrem İnce ve Fikri Sağlar, "Genel başkan adayı olmasın" diye, Kılıçdaroğlu'nun blok listesine konulacak. Atatürk'ün resminin odadan indirilme polemiğiyle partiden atılan Aylin Nazlıaka, yeniden partiye alınacak.

GÜNÜN FOTOĞRAFI


Türkiye, 2014'te 36 milyon turist ile rekor kırdı. İki yıldır düşen rakamlar 2017'de 32 milyona çıktı. Bu yıl ise yeni rekor bekleniyor.

MAHİR ÜNAL'IN İRAN TESPİTİ
İran'da neler oluyor? Ortadoğu süreçlerinin arka planında ne var?
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye olarak bölgede istikrarsızlık istemediklerini, son 6 yıldır bölgede istikrarı oluşturmak ve barışı sağlamak için çalıştıklarını belirtti.
"Komşu ülkelerin toprak bütünlüğü, Türkiye'nin sınırları için de çok önemlidir.
İran'da böyle bir istikrarsızlığın, belirsizliğin ortaya çıkması tabii ki Türkiye'nin asla arzu etmediği bir durum olur" yorumunda bulundu.

DESTİCİ: ARAŞTIRIYORUZ
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, çok kritik bir eşikten döndü. Makam odası kül olurken, akıllardan, şehit edilen Muhsin Yazıcıoğlu suikastı geçiyordu. Nitekim, Destici "Büyük bir hadiseydi aslında.
Ama can kaybı ve ağır yaralanma olmadan atlattık. İnşallah net bir şekilde bu hadisenin nereden kaynaklandığını öğreneceğiz.
Milletimize, Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan başta olmak üzere beni arayan siyasi parti liderlerine teşekkür ediyorum" dedi.

DERİN SÖZ
Denizde savaşmadan, karada fetih olmaz.
Kanuni Sultan Süleyman