BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 28 Aralık 2017

Kılıçdaroğlu’nun hırsı

CHP'de 'tek adam'lık hırsıyla Kemal Kılıçdaroğlu'nun rakiplerini hırpalamaya yönelik faşist taktikleri, partisinde ne tat, ne heyecan bıraktı.
Nitekim İstanbul ilçe seçimlerinde meydana gelen kırılmalar, dalgalar halinde İzmir ve Ankara teşkilatlarına da yansıyor.

CHP İSTANBUL'DA DEPREM: İstanbul'da hafta sonu yapılan ilçe kongrelerinde heyecan yoktu. CHP İstanbul'un amiral gemisi niteliğinde olan Kadıköy başta olmak üzere birçok ilçede delegelerin yaklaşık yarısıyla kongre yapıldı.
Kılıçdaroğlu'nun sağ kolu Erdoğan Toprak hem Sarıyer'de, hem de Bakırköy'de perişan oldu. Sarıyer'de çıkardığı Başkan adayı Meltem Yücel Pir adaylıktan çekildi.
Bakırköy'de Selli Dursun'u aday yaptırmadılar.
CHP İZMİR KARIŞTI: Kılıçdaroğlu'nun emriyle talimatları Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun düzenlediği yemeğe, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Selin Sayek Böke, Tacettin Bayır ve Musa Çam katılmadılar. CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Aziz Kocaoğlu'nu sert şekilde eleştirerek, "İl delegelerinin özgür iradesine ipotek konuluyor. Aday olan çıkar delegenin kantarına... Bunu bir belediye başkanı yapamaz.
Bıraksın da il başkanını örgüt seçsin" dedi.
CHP ANKARA'DA KAVGA: Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adnan Keskin'i il başkanı seçtirme baskısı rahatsızlık yarattı. Hafta sonu, Adnan Keskin'in Balâ İlçe Kongresi'ndeki "Celeplik yapan rahmetli babam Ankara'dan aldığı koyunları Şereflikoçhisar'a götürürken, yolda Balâ'ya gelince koyunlarını çalıyorlar" demesi büyük tepkiyle karşılandı.
CHP-HDPFETULLAH KOL KOLA: Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin bir kolu PKK'nın siyası kolu HDP'de, diğer kolu CIA kuklası Fetullah'ta.
Danışmanı Fatih Gürsul, Fetullah'ın ByLock sistemini kullanmaktan 10 yıl ceza aldı.
Milletvekili Sezgin Taşkıran'da HDP'li Garo Paylan'la ortaklaşa direnişler içinde.
Umurlarında değil Türkiye

HÜRRİYET'TE 'ARAP FİKRET' EFSANESİ YIKILDI
Medyanın eski amiral gemisinin sahibi AYDIN Doğan, Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Fikret Ercan'ın 40'ıncı yıl plaketini (2012 yılı) verirken, "Fikret, Bab-ı Ali'de Arap Fikret lakabıyla tanınır, efsanedir.
Ben 34 yıllık gazete patronuyum, kendisi 40 yıllık gazeteci.
Ben Milliyet'te çalışırken hep duyardım, Arap Fikret bir efsaneydi.
Hürriyet'i 40 yıl yönetmek, her baba yiğidin harcı değil" demişti.
Önceki gün Arap Fikret yıkıldı. Neden acaba?


Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi sınır tanımadı... Afrika'nın her yanı Türkiye ve Erdoğan sevgisiyle doldu taştı... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan, Çad ve Tunus'ta büyük coşkuyla karşılandı...

S-400 TOKADI
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin MİLLİ VE BAĞIMSIZLIK
DİRİLİŞİ dünyada yankılanıyor. Erdoğan'ın jeopolitik hamlelerinin yarattığı dalgalar Amerika sahillerine vuruyor.
ABD Başkanı Trump'a, Türkiye'nin öncülük yaptığı İstanbul ve sonra Birleşmiş Milletler kararları daha doğrusu atılan tokatlara bir yenisi eklendi.
Bu tokat, Bağımsız Türkiye Türkiye'nin S-400 tokadı.
Rus savunma sanayi şirketi Rosteh'in başkanı Sergey Çemezov, Türkiye'nin Rusya'dan 4 adet S-400 füze savunma sistemi bataryasını 2.5 milyar dolar karşılığında satın aldığını açıkladı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak ilan etmesi karşısında Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın harekete geçirdiği KÜRESEL VİCDAN'IN arkasındaki Büyük Türk Milleti, ne kadar gurur duysa azdır.

AKŞENER AŞAĞI YUVARLANIYOR
Meral Akşener gerilemeye başladı. Aşağı doğru giden eğrisini bazı kentlerimizdeki ziyaretlerimde hissetmiştim.
Son bir ankete göre, yüzde 4.5'e düştü. Meral Akşener'in Cizre gezisinde, seçim barajının 'yüzde 5' olmasını teklif etmesi de beyin arkasına işaret ediyor.

DERİN SÖZ
Afrika'yı sömürenler için "Kan kokusu almış köpekbalığından daha tehlikelisi, petrol kokusu almış emperyalistlerdir." Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan