BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 17 Aralık 2017

Berat Albayrak’tan bor müjdesi

Dünyanın geleceğinin en hassas madenlerinden BOR VE TORYUM'da Türkiyemiz en büyük rezerve sahipti. Eski Türkiye yönetimleri korkaktı. Türkiye'nin kaderini değiştirecek bu 2 hayati madene sahip çıkamadılar.
Uzun yıllar sonra Enerji Bakanımız Berat Albayrak çıktı "Ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın yarınları için yüklenmiş olduğumuz emanetin farkındayız" diyerek, tarihi BOR STRATEJİSİNİ başlattı. Allah razı olsun.
Enerji Bakanı Berat Albayrak, büyük müjdeyi verdi: "Jeofizik ve jeokimya haritaları bitiyor. Türkiye'nin havasında, suyunda, altında, üstünde ne varsa ortaya çıkarılacak. Büyük sürpriz 2018'te. Bor madeni stratejisini açıklayacağız.
2,2 milyon ton BOR ihracatıyla Eti Maden firmasının tüm zamanların en büyük satış rakamına ulaştı. Bor ihracatında yoğunlaştırılmış ürünlerin payını azaltıp rafine ürünlerin payını artırma yönünde önemli adımlar attık. Borda katma değerli bir stratejiyi başlatacağız."

ESKİ AMİRAL GEMİSİNDEN SUBLİMİNAL MESAJLAR
AYDIN DOĞAN PARTİSİ ÇALIŞIYOR. Eski geminin kaptanı yıllarca, manufletif -psikolojik harb teknikli haberle ülkemizi çıkmaza sürüklemesi yetmezmiş gibi, şimdi çıkmış, "Ortadoğu'da olup bitene seyirci kaldığımız bir dönemdeyiz" diyerek içi sızlamadan yazabiliyor.
Bir başkası, Erdoğan'ın jeopolitik hamlelerini görmüyor, Suriye siyasetini, eli titremeden eleştirebiliyor.
'Gelecekte krizin tarihi yazılırken, Cumhuriyet döneminin dış politikadaki en majör hatalarından biri olarak hüküm verileceğini' üfürüyor.
Yazılar arasına koydukları notlar ve karikatürleriyle SUBLIMINAL MESAJLAR sürüyor. Teslimiyetçi yönetim hayalini kuruyorlar ama olmuyor, kendileri bitiyor.
Kızgınlığınlarının, öfkelerinin ardında bunlar var.

ULUSLARARASI GÖÇMENLER GÜNÜ
18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü... Bu anlamda ve alanda ülkemizin göç alanındaki insanlığa örnek olan evsahipliğini göstermek ve kamuoyunda göç ve göçmenlik olgularına yönelik bilginin, farkındalığın arttırılmasını amaçlayan bir projeyi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü başlattı.
Vicdanlarda yerini bulan GÖÇMENLERE sahip oluşumuzu anlatan projenin medya ilişkileri direktörü Sezen Savaşgören Ertamay farkındalığımızı ortaya koyan bilgiler verdi: "Bugün Türkiye, 191 farklı ülkeden insana ev sahipliği yapmaktadır.
18 Aralık'ta, bu özel günde Türkiye'nin sahip olduğu bu zenginliği hatırlatmak amacıyla proje yürüyecek. Göç ve göçmenler Türkiye için bir zenginliktir.
Farkındalık yaratılmasında, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nün projesi göçmen bir kuş olan kırlangıç figüründen ilham almaktadır" Dünyanın en önemli göç rotalarından biri üzerinde yer alan ülkemiz çok büyük göç süreçlerine tanıklık ve ev sahipliği ediyor. Günümüzde birçok ülke tarafından göçmenin bir yük olduğunu, külfet olarak karşılandığına tanık olurken, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın şefkatli gönlü ve ülkemizin yürütmüş olduğu politikalar dünyaya örnek olmaktadır. Bin yıllık geleneğimizin, inancımızın bize yapmamızı buyurduğu bilinç ile gerçekleştirilen yürüyüşü dile getiren İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nü yürekten destekliyoruz.


İsrail işgali altındaki topraklarda yeni bir umut filizleniyor.
Batı Şeria, Kudüs ve Gazze'de zulüm gören Filistin halkı her geçen gün daha da çok Ay-Yıldız'a sarılıyor...

PANİKLEYEN ABD'Lİ GENERALLER
KÜRESEL GÜÇLERİN GENERALLERİ ANKARA'DAN TEK TEK GEÇİYOR. Evanjelik- Siyonistlere büyük jest yapan Trump'ın, çok önemli iki generali, tarihi İstanbul toplantısından hemen bir gün sonra koşarak Ankara'ya geldiler. Afganistan, Irak, Suriye, Yemen'de Müslümanlara bomba yağdıran CENTCOM 'un başındaki General Votel ve ABD Avrupa kuvvetleri komutanı Scarparotti, Genelkurmay Başkanımız Hulusi Akar ve Ümit Dündar'ın karşısına telaşla oturdular. ABD'nin dökülen Suriye makyajını düzeltmenin yolunu arayan 2 ABD'li generale anlayacakları dilden, Yeni Türkiye'nin kararları anlatıldı. Bu arada PKK'nın koruyucusu Mc Gurk, Ankara tokadının sesini duymuştur.

DERİN SÖZ
TÜRKİYE... Sen bir devsin, yükü ağırdır devin! Kalk ayağa, dimdik doğrul ve sevin! Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın!
(Üstat, düşünce adamı, yazar Necip Fazıl Kısakürek)