BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 8 Eylül 2017

Çakma 11 Eylül ve sonrası

4 gün sonra, Çakma 11 Eylül ikiz kuleler Derin Operasyonu'nun 17 inci yıldönümü. 2001 yılında, CIA-Mossad tarafından kurgulanan bir Şeytani oyunla karşılaştı dünya. Yeni sızan belgeler, MOSSAD, CIA ve FBI'ın 11 Eylül senaryosunu uygulayıp gizli amaçlarını gizlemek ve Müslümanları suçlamak için El-Kaide ve Hollywood'un 2 oyuncusunu Bin Ladin ve Elzevahiri rolünde kullanmış olduğunu gösteriyor. Evet, 11 Eylül Bin Ladin'in video kasetleri ile dünya kamuoyunu aldatmak için uygulanan çirkin bir senaryoydu .Baba Bush, Saddam'ın devrilmesini 11 Eylül'den çok önce planlamıştı. Amerikan Neo-Con'ları, Pentagon ve CIA, İslam Coğrafyasını daha küçük parçalara bölmek için, 1990'larde, DERİN PLANI hazırlamıştı.
Bu olay Perl Harbour gibi tasarlandı. Bu kanlı olay boyutları bakımından dünya üzerinde derin psikolojik etki yaptı, insanları kandırmayı başardı, devletleri Amerika ile işbirliğine zorladı.
Derin Amerika, Büyük İsrail'in (Fırat'tan Nil'e kadar) geliştirilmesi yolunda, MOSSAD ve CIA, El-Kaide'yi merkeze koydu. Beyaz Saray, 11 Eylül'ü Müslümanların başına yıktılar. Coğrafyayı parsellediler. Oğul Bush, İslam dünyasını haçlı savaşlarıyla tehdit etti. Böylece Beyaz Saray kendi ürünü olan terörizmle mücadele bahanesiyle işlediği cinayetleri Elkaide üzerinden ört bas etme fırsatı elde etti. Çakma 11 Eylül üzerinden, Haçlı-Siyonistler, İslam coğrafyasına çöktü. Afganistan, Irak, Libya işgal edildi.
CIA-Mossad, Elkaide'den Deaş 'ı yarattılar.
Irak, Suriye, Libya, Sudan, Yemen bölündü.

IRAK'TA SON TANGO
Pentagon-CIA-Mossad, son tangoları Irak'ta oynuyor. Barzani üzerinden, YENİ ORTADOĞU HARİTASI ÇİZİLDİ. BARZANİ REFERANDUMU: Kuzey Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, 25 Eylül için aldığı bağımsızlık referandumu kararından şu ana kadar geri dönmedi. İsrail çok memnun. Bölge ülkeleri, Türkiye, İran, Irak yaptığı çağrılar ve sorunları birlikte çözmeye teşvik edişi girişimler sonuç vermedi. Bir gerçeği açıkça konuşalım. Bu işin arkasında Derin Amerika (Pentagon- CIA-Petrol-Silah baronları) var.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, Irak'ın toprak bütünlüğü eksenine oturttuğu yaklaşımını açık ve gizli sürdürüyor. Ankara, Kerkük'ün referandum yapılacak bölgelere dahil edilmesinin hem hukuken doğru olmadığı hem de referandumdan alınacak sonucun meşruiyetini tamamen ortadan kaldıracağı görüşünde. Amerika ise, çift yüzlü politika izliyor. Yarım ağızla konuşuyor. Çünkü Derin Amerika, Barzani üzerinden Irak ve Suriye'yi dizayn etmenin, İslam coğrafyasını dağıtarak yeni uydu devletçikler kurmanın, şehir devletlerinin kontrol altında tutarak, enrji ve deniz ulaşım hatlarını yönetmenin peşinde. Bunları yaparken de, DİK DURUŞLU ERDOĞAN'I VE BAĞIMSIZ TÜRKİYE'yi kuşatmanın, rezil politikalarına alet etmenin peşindeler.
Referandumun bağımsızlık ilanına giden yolun başlangıcı olacağından, bölgesel dengeleri değiştirecek yeni krizleri tetikleyecek. Yeni çatışma alanlarının çıkacağını Derin Amerika bilmiyor mu?
Bal gibi biliyor. Neden engellemiyor?
Çünkü yeni çatışma alanları,2001 yılında kurguladıkları, İslam coğrafyasını yeniden dizayn etme projeleri için gerekli.
Referandumdan sonrası süreçte, İsrail bayram yapacak.

SONUÇ: Türkmenler ve Kerkük konusu, Türkiye'nin BEKA MESELESİ. Referandumun ateşlediği hareketin Suriye ve İran'a sıçraması ötesinde, Derin ABD'nin Türkiye içine yayma hareketini de tetikleyecektir. CIA-Mossad kuklası,PKK-YPG'nin ABD tarafından silahlandırılmasının, sadece Suriye için değil, Türkiye hesaplarını da içerdiğinin herkes farkındadır. Bölgesel Kürt meselesi başka bir faza geçerken, PKK'nın daha da büyük rezilliklere katılması, nihayetinde, Türkiye-Barzani gerilimini ateşleme tehlikesini beraberinde getirecektir. CUMHURBAŞKANIMIZ Tayyip Erdoğan-Türk Devlet Aklı, ABD'nin, Barzani'ye dönük, "referandumu yap, onu bir cebine koy, biz de İSLAM COĞRAFYASINDA işlerimizi bitirelim, duruma bakarız" tavrını dikkatle izlemektedir.