BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 14 Ağustos 2017

Afyon’dan Sincan’a Erdoğan yürüyüşü

TAYYİP ERDOĞAN, milli ve yerli oluşun damarlarımızda akan kanıdır. AK PARTİ bir başarı hikâyesidir.
Tarihler 14 AĞUSTOS 2001'i gösteriyordu.
Afyonkarahisar'da büyük heyecan vardı. 100 yıl önce İstiklal Savaşı'nı kazanmak için yola çıkan Gazi Mustafa Kemal'ın yanında ölüme giden Aziz Milletimizin torunları aynı heyecanla, damarları titreten sesiyle konuşan Erdoğan'ı dinliyordu:
"Minareler süngü, kubbeler miğfer; camiler kışlamız, müminler asker.
Bu şiiri okudum.
Hapse attılar. Bir şey beni sindiremez; Gökler, yerler açılsa, üzerimize tufanlar, yanardağlar saçılsa;
Biz oyuz ki; imanıyla övündüğümüz ecdadımız, titretici şeylere hiçbir gün diz çökmemiş; zaferlerin tapusu, Anadolu'nun tapusu, Malazgirt'ten ta Çanakkale'ye imanın geçilmez kalesine kadar ecdadımızı zaferden zafere koşturan birliktir, beraberliktir." Bu gür ses, Büyük Türkiye olmaya kararlı Türk Milletini harekete geçiriyordu.
Kurduğu AK PARTİ'nin hedeflerini Afyonkarahisar'da açıklıyordu: "AK Parti, Türkiye'deki gidişe dur demek için üç günlük değil uzun soluklu bir yola çıkıştır. Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bugünden itibaren Türk siyasi hayatında AK Parti diye bir gerçek bulunacak. AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte siyasette bir anlayış değişikliği olarak tarihe geçecek. Bugün tarihe Ak Parti'nin doğum günü olarak geçecek." AK Parti'ye ruh veren Tayyip Erdoğan hareketi, kurulduktan çok kısa süre sonra tek başına iktidara geldi. Halkımızdan büyük ilgi gördü.
Önder Erdoğan, 15 yıllık iktidarında AK PARTİ GİRDİĞİ TÜM SEÇİMLERİ
KAZANDI. Devamlı Millet desteğini artırarak yüzde 52'lere çıktı. Vesayet odakları ve devlet içindeki paralel yapıların sistemi çalışamaz hale getirdiği zincirleri kırmayı başardı.
Milletin iradesine başvurarak oyunları bozdu. 10 Ağustos 2014'te HALKIN SEÇTİĞİ İLK CUMHURBAŞAKANI Tayyip Erdoğan, Aziz Milletle beraber, tarihi değişimi sağlıyordu.
TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK PARTİSİ'Nİ yöneterek Vatan-Millet hizmetini sürdürüyordu. VESAYET ODAKLARIYLA MÜCADELE etkin şekilde sürdürülüyordu.
ERDOĞAN HAREKETİ DEĞİŞİM VE KALKINMA HAMLELERİYLE başarı hikâyesi yazıyor. Türkiye tarihinde ekonomik ve siyasi istikrarın yükselişine imza atıyordu.
BİR DÖNÜM NOKTASI '17-25 ARALIK DARBE GİRİŞİMİ': Bir NATO gladyosu olarak Türkiyemizin kılcal damarlarına 40 yıldan beri sinsice sokulmuş kukla Fetullah militanlarıyla doğrudan seçilmiş iktidarı hedef alan bu teşebbüsün aşılmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Millet birliği, Türkiyemiz için çok hayati bir işaret fişeğiydi.
15 TEMMUZ İŞGAL-KANLI DARBE GİRİŞİMİ: FETÖ'nün devlet içinde kurduğu Paralel Devlet Yapılanması, bu kez topyekûn Türkiye'yi hedef alan bir işgal hareketine girişti.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'la beraber vatandaşların tankların önüne geçerek demokrasiyi sahiplenmesi, milli iradeye kasteden teröristleri paçavraya çevirmiştir. Vatandaşlarımızın parti ayrımı gözetmeksizin tüm şehirlerde tuttuğu nöbetler DEMOKRASİYE sahip çıkışta tarih yazmıştır.

SONUÇ: 14 Ağustos 2001'de Afyonkarahisar'dan başlayan Erdoğan Hareketi, toplumumuzun her kesimine hitap eden bir vizyonla 15 yıla damgasını vurdu. Bugün (14 Ağustos 2017) 16 yaşına girecek.
Afyon'dan Sincan'a uzanan bir başarı hikâyesine imza atan Önder Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'nin önüne yeni ufuklar açmasını, gelecekte de Büyük Türkiye ideal ve istikametinin hareketi oluşunu, milletimizin ve dünya Müslümanlarının yegâne umudu olmasını, inşallah kimse durduramayacaktır.
16 yılında kutlu davayı omuzlayan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a Allah uzun soluk nasip etsin. AKSEVDA'NIN 16. yıldönümü mübarek olsun.

YARIN: MÜSLÜMANLARIN GÜR SESİ ERDOĞAN'IN YÜZYILLIK PARADİGMALARI