BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 19 Haziran 2017

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar

Yazar Tuncar Tuğcu'nun kaleme aldığı 'Masonların Saklı Tarihi' isimli kitabında HÜR ve KABUL EDİLMİŞ MASON şöyle anlatılmaktadır:
"Mason [ Macon ] sözlüğü Fransızca'dır." - Taş yontucusu, duvarcı - anlamındadır. Ortaçağda kentlerde yalnızca taş yontucuları -Masonlar- rahatça dolaşırdı.
İzin almadan kentler arasında serbestçe dolaşabilir, farklı kent yönetimlerinin bulunduğu coğrafyalarda iş alabilir, pazarlık yapabilir, fiyat ve ücret belirleyebilirdi.
Bu ayrıcalıklı konumlarından ötürü Masonlara, Fransızca Frank Macon, bu kelime zamanla "FARMASON" şeklini aldı. İngilizce Free Mason (Hür Mason) deniyordu. 18. yüzyılda Mason localarına Mason olmayan burjuvalar alınmaya başlanmıştı. Bunlara da "KABUL EDİLMİŞ MASONLAR" denildi. (NOT: HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR öldüğünde ilanları HÜRRİYET GAZETESİ'NDE yayınlanmaktadır.) MASON EMMANUEL KARASU'DAN FETULLAH'A...İTTİHAT-TERAKKİ'DEN CHP'YE: Kemal Kılıçdaroğlu'nu yürütülmesi öyle lanet tayin bir mesele değil. 100 yıl önceden başlayan halen sürdürülen Büyük Oyun'ların değişik sahnelerinden birisidir. 100 yıl önce, Siyonistlerin ve Masonların yönlendirdiği bugun kü CHP'nin anası İttihat-Terakki'yi kullanarak Sultan Abdülhamit'i devirmişlerdi.100 yıl sonra da , ittihat-Terakki'nin evladı CHP'yi, FETÖ'yle , Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı devirmenin hayalindeler. Yürütenler kim? İslam dünyasını uyandıran, Büyük Türkiye'yi geliştiren Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan -Türkiye'den rahatsız olan Emperyalist projeleriyle tanıdığımız Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya'dır. Padişah Abdülhamit'i devirmek isteyen Emperyalist İngiltere/Fransa/Masonlar neden rahatsızdı?
Sultan Abdülhamit'in, "İslam Birliği" düşüncesi etrafında "Hilafet merkezli" bir dış politika yürüttüğünden, Müslüman ülkeleri, özellikle Hindistan'ı işgal eden İngiliz emperyalizmine karşı ayağa kalkmalarından çok rahatsızdı. "Hicaz Demiryolu" projesinin gerçekleştirilerek, İslam dünyasının uyandırılmasından uykuları kaçıyordu. Ne yaptılar? Siyonizmin kurucusu THEODOR HERZL, Filistin'i almak satın alabilirim diye yanına gittiği Sultan Abdülhamit tarafından saray'dan kovalamıştı. Not defterine, "Siyonizm'in amaçlarına ulaşabilmesi için Osmanlı'nın dağılmasını beklemeliyiz.
Bu sureci hızlandıracak girişimlere ağırlık vermeliyiz."diye yazmıştı.
Abdülhamit karşıt çevreleri içinde barındıran İttihat-Terakki'yi, Selanik'teki Makedonya Risorta Masonik Locası'nın kurucusu olan Selanik mebusu Mason Emanuel Karusu tarafından yönlendirdiler.
İngiliz/Fransız Mason locaları ve Siyonizm tarafından büyük bir destek gören İttihat- Terakki lideri Enver, 1908 İhtilali ile 2.
Abdülhamit'i tahttan indiren darbeyi gerçekleştirdi. 100 yıl önce, CHP'nin anası olan İttihat ve Terakki Cemiyeti lideri Enver, azil kararını bildirmek için,4 kişilik tuhaf ve manidar bir heyeti MASON Emanuel Karasu, Aram Efendi (Ermeni), Esat Toptani (Arnavut) ve Ahmet Hikmet Paşa (Sultan Abdülhamit'in uzun süre yaverliğini yaptıktan sonra muhalefet saflarına geçen paşa) Yıldız'a göndermişti. Mason Karasu "Millet seni azletti" deyince, Abdülhamit "Bir Türk padişahına ve İslam halifesine azil kararını bildirmek için bir Yahudi, bir Ermeni, bir Arnavut ve bir nankörden başkasını bulamadılar mı?" diye bağırmıştır.

SONUÇ: Devletin dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu, iç ve dış mihrakların her türlü tezgâha başvurduğu bir sırada, Emperyalist İngiliz-Fransızların kurdurduğu İttihat-Terakki'nin Mason Yahudi elemanı Emmanuel Karasu'nun Padişaha azil kararını bildirmesi, tarihin bir kara lekesidir.
Abdülhamit'e azledilme kararını Mason Emmanuel Karasu aracılığıyla bildiren zihniyet,100 yıl sonra, (15 Temmuz 2016) Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan pasifize etselerdi CIA-Pentagon-NATO kuklası Fetullah enstrüman olacaktı. Bugün, Çakma Gandi'yi yürütenler, çıkarılacak kaos'la Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı tasfiye edeceklerini sanıyor. Alman Yahudi Axel Springer ortaklı Hürriyet, Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'a yürürken 'GANDİ YÜRÜYOR' manşeti atıyor. FETÖ,HDP-PKK,Beynini yabancılara kiralayan Beşinci Kollar, rezil yeni bir darbenin beklentisi içindeler. İsrail, Haçlı- Siyonistler de hayal kuruyor. YÜZYILDIR HEP AYNI OYUNLAR... SADECE DEĞİŞEN OYUNCULAR.