BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 19 Mayıs 2017

Durmak yok yola devam

AK Parti'de yeni bir ruh, yeni bir heyecan dalgası esiyor. 21 Mayıs 2017 Pazar günü Ankara Arena bir başka AK Parti şölenine hazırlanıyor.
Hasret bitiyor, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, kurduğu partisinin liderliğine dönüyor.
16 Nisan 2017 referandumuyla Türkiyemiz, yeni bir yol haritasına kavuştu.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın görev süreleri yepyeni DEĞİŞİM VE KURUMLAŞMA hamlelerine sahne olacak. İnşallah 2019 yılında yapılacak BAŞKANLIK seçimlerinden sonra, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılı 2023'e doğru yeni rüzgârlar esecek.
100'üncü yıl coşkusuyla BÜYÜK TÜRKİYE yürüyüşü bir başka Türkiye yüzyılına doğru evrilecek.
Yeni bir dünya yani 21. Yüzyıl düzeni kurulurken, Türkiyemiz lideriyle, demokrasi-kalkınma-değişim planlarıyla bu dünyaya hazır olacak.
Devletimiz yenilenecek. Kurumsal yapılar yerine oturacak. 'Büyük Yürüyüş'ün lideri Tayyip Erdoğan, sadece Türkiye'nin değil, yakın coğrafyanın, İslam dünyasının da lokomotif gücü olarak etkili bir liderlik sürecine hız verecek.
21 Mayıs 2017 Pazar günü yapılacak bir başka, bambaşka AK Parti şöleni, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın manifestosunu dinleyecek.
Büyük değişim ve dönüşümlere imza atma, yeni paradigmalar kurgulama, Büyük Türkiye stratejisinin omurgası, aziz milletimizin şaşmaz hafızasına seslenecek.
Türkiyemiz, halkımızın bizzat seçtiği Cumhurbaşkanıyla, küresel lideri Erdoğan'la 2023'e giden yolların sağlam taşlarla döşenmesine hazır olsun. 2023 yol haritasının şifrelerine baktıkça, içim heyecanla doluyor:
1- Türkiye 21. Yüzyıl yürüyüşünü emim adımlarla sürdürmenin heyecanına hazır olunuz. Gelecek yüzyılın Avrasya coğrafyasını Türkiyemiz'in belirlemesine tanık olacaksınız.
2- 2019 Cumhurbaşkanlığı'nı kazanmak üzere 80 milyonu kucaklayacak söylem ve programlarla Erdoğan manifestosu gündeme girecek.
Bu manifesto, Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılı 2023'e, kararlı, azimli, özgüven dolu bir iklimle nasıl yürüyeceğimizi anlatacak.
3- Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğa,n 2 Mayıs'ta kurduğu AK Partisi'ne üye olmuştu. O gün yol haritasının çerçevesini şöyle çizmişti:
"21 Mayıs'tan alacağımız enerjiyle bir yandan teşkilatlarımızı güçlendirerek seçimlere hazırlanacak, bir yandan da icraatlarımızla milletimizin gönlünde daha yükseklere çıkmanın yollarını arayacağız."
AK Parti, Türk siyasetinin omurgasıdır. AK Parti, değişimin lokomotifidir. 21 Mayıs'ta kazanacağı yeni dinamizmle, yapacak daha çok projesi var. "Durmak yok, yola devam" sloganının hakkı verilecektir. 21 Mayıs sonrası, KURUMSAL REFORMLAR hayati önemde. 16 Nisan'da aziz milletin gösterdiği kararlı duruşu sarsmayı düşünenler olacaktır. Birçok emek ve çabaya rağmen Türkiyemiz'i tekrar başa döndürme tehlikesini ancak SAĞLAM KURUMLARLA önleyebiliriz.

SONUÇ: Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiyemiz ve AK PARTİ'nin yeni ruh ve heyecanla gerçekleştireceği kurumsal yapılandırmalar, gelecek siyaseti derinden etkileyecek, yeni atmosfer muhalefet partilerinin de kendilerini yeni düzene ayarlamalarına vesile olacaktır.
Türkiyemiz 2023'e kadar, "siyasi, ekonomik, hukuki, jeopolitik" reformlarını ve hamlelerini aynı anda ve eşdeğer hızda devam ettirebilirse, küresel aktör pozisyona ulaşacaktır.
Aziz milletimizin 16 Nisan'da açtığı kapının, bir daha kapanmamak üzere Türkiye'yi yeni ufuklara taşımasının anlam ve önemi çok büyüktür. En büyük gücümüz, Anadolu'nun ve aziz milletimizin irfanıdır, sağduyusudur, ferasetidir.