BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 21 Mart 2017

Haçlı zihniyeti

Katolik Hıristiyanlar'ın Baba'sı Papa Franciscus, 28-29 Nisan tarihlerinde Mısır'ın başkenti Kahire'yi ziyaret edecek. Bu ani gidişin 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının sonucu, GÜÇLÜ DEVLET-GÜÇLÜ MİLLET-KÜRESEL OYUNCU Türkiye'nin olası jeopolitik hamleleriyle bir ilişkisi var mı?
Hemen söylüyorum. Var. Çok var. Avrupa'nın patronu Almanya'nın ve onun gözünün içine bakan diğer Hıristiyan ülkelerin 16 Nisan'da "Hayır" çıkması için kolları sıvamasının arkasında Papa Franciscus'un olmadığını düşünmek abesle iştigaldir. Aziz Türk milleti bir gerçeği muhakkak görmektedir. Katolik Hıristiyanlar'ın Baba'sı Papa Franciscus'un göreve geldiği günden bu yana yaptığı her stratejik hamlenin ucu dağınık İslam dünyasını bir ve beraber duruşa davet eden Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'a uzanmaktadır. Haçlı zihniyetini hortlatan Papa'nın kılcal damarlarıdır.
İşareti alan Almanya, Avusturya, Hollanda, Belçika, Fransa anında rezilliğe imza atarken, ağababaları Mısır'a, Darbeci Sisi'ye neden gidiyor acaba?
Bu gidişi niçin, 16 Nisan halk oylamasından hemen sonra yapılacak olması ne iştir acaba?
Haçlı zihniyeti büyük resimdir. Onu tamamlayan kare, Avrupa Birliği'nin DERİN DEVLET zihniyetidir. Bu zihniyet Türkiye'mize din temelinde bir karşıtlıkla yaklaşıyor. Haçlı Ruhlu Avrupa geleceğinin şekillenişinde Türkiye gibi büyük bir Müslüman ülkenin etkili olmasını içine sindiremiyorlar. Papa Francıscus'a göreve kim getirdi? Derin Amerika. Mısır darbesiyle, darbeci Sisi'yi getiren kimlerdi? Derin Amerika-NATO-İngiltere- Avrupa (Almanya-Fransa).
Yani Haçlı zihniyeti organizasyonu.
16 Nisan'da çıkacak EVET'lerle Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan nasıl bir güç elde edecek? Dağınık İslam dünyasını birlikte hareket ettirme gücü kazanacak. "Dünya beşten büyüktür" kampanyasına küresel yaygınlık kazandıracak. Yani, Müslüman dünya ayağa kalkacak. Ayağa kalmakta olan Müslüman dünyaya karşı Papa harekete geçiyor. İstanbul'dan sonraki Müslüman Arap dünyasının en büyük merkezi Kahire'ye gidiyor. Papa Franciscus darbeci Sisi'ye güç vererek, Müslüman dünyanın lideri Türkiye'ye karşı mevzi kurmayı düşünüyor. Haçlı zihniyeti bu.
Müslüman Türkiye ile Müslüman Mısır'ı karşı karşıya getirmek. Çünkü biliyorlar ki 16 Nisan sonrası EVET'lerin gücüyle Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, İslam ordusu kuruluşuna, İslam işbirliği örgütü geçiçi liderliğiyle, Pakistan- Suudi Arabistan-Katar-Mısır-Filistin hattını kuracak. Bunu önlemek için, Papa Franciscus Mısır'a gidiyor. Projenin adı yabancımız değil. Dinler arası diyalog. Hıristiyan dünya ile Müslüman Mısır'ı bir potaya sokmak.
Yıllar önce de Papa Jean Paul ile Fetullah'ı kimler neden bir araya getirdi?
Dinler arası diyalog projesiyle Müslüman Türkiye'yi içimizden vurma planlarını kimler? Neden yapmıştı? Eğer Papa'nın kankası Fetullah'ın darbe girişimi başarılı olsaydı ve kukla FETÖ'cüler yönetime gelseydi, Haçlı Avrupa'sı bayram ederdi.
Bir anda Avrupa liderlerini Ankara'da, İstanbul'da görürdük. 16 Temmuz'da CIA-NATO uçağıyla Fetullah, İstanbul'a gelir, ilk ziyaretçilerinden birisi Papa Francıscus olurdu.

SONUÇ: Küresel lider Tayyip Erdoğan'ı yıkmaya yönelik stratejiler, taktikler yapılıyor. Kafalarında, 3. Dünya Savaşı'yla Türkiye'yi haritadan silmek var. Bu 1. ve 2. Dünya Savaşı'ndan eksik kalan enerji ve nüfuz alanlarının yeniden taksimidir ve Hıristiyanlar'ın bir yüzyıl daha Müslüman ülkelerin kanını içmeleri, gözyaşıdır.
Batı'nın rezaletlerini sadece bir Anayasa değişikliği tepkisi olarak görmeyelim.
Esas mesele o değil.
Şudur: Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın, Müslümanlar'ın tarihte olduğu gibi tek çatı altında ortak hareket edebileceği çeşitli mekanizmaları vücuda getirmeye çalışmasından çıldırıyorlar. EVET'LER MÜSLÜMAN DÜNYANIN DA UYANDIRILIŞINA DESTEKTİR.