BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 15 Mart 2017

Büyük oyun

DERİN ALMANYA'NIN (OSTPOLİTİK) YENİ DOĞU POLİTİKASINA EN BÜYÜK DARBEYİ ATAN LİDER TAYYİP ERDOĞAN'DIR.
Cumhurbaşkanlığı Sistemi'yle GÜÇLÜ LİDERLİK pozisyonuna gelecek Tayyip Erdoğan'ı zayıflatmak, kuşatmak için Avrupa'nın patronu Almanya, kuklaları Hollanda, Avusturya neden kıvranıyor, neden deliriyor acaba?
Bu iş büyük.
Son Avrupa terbiyesizliklerinin ardında, 'Haçlı- Siyonistler'in uykusunu kaçırtan uzun vadeli stratejilerine vurulan darbeler yatıyor da ondan... BÜYÜK OYUNUN arka planına göz atalım. Yeni Türkiye, merkez ülke. EKSEN oluşturuyor.
16 Nisan'dan sonra güçlü liderlikle Türkiyemiz'in, hayat damarlarını tıkayacak olmasından dolayı deliriyorlar. Oyun kuruculuğumuzda yeni hamleler var. En büyük darbeyi derin ALMANYA yiyecek.
Hem Ortadoğu planları hem Kıbrıs tezgâhları bozulacak, hem de besledikleri PKK, DHKP-C, FETÖ'YE karşı daha sert, daha vurucu, asimetrik darbeler atacağız. Bu nedenle, HOLLANDA POLİSİNE GÖREV VEREREK KURT
KÖPEKLERİNİ SALARAK Türkiyemiz'i durduracaklarını sanıyorlar. Durdurabilir mi? Nefesleri yetmez. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, önceki günkü, "Avrupa bitti" başlıklı yazısında, derin Avrupa'nın delirme alametlerine damardan işaret etti: "Haklı olarak içeride dışarıda herkes Hollanda'nın yaptığı şuursuzluğu, terbiyesizliği, hakareti, vahşeti konuşuyor. Türk bakan, TÜRK TOPRAĞI sayılan BİNAYA giremiyordu. Hollanda'da ortaya çıkan köpekler, ırkçılar, coplar, atlar, silahlar bize fotoğrafın tamamını anlatmaz.
İstanbul kadar bile olmayan Hollanda'nın kalkıp bize ders verecek hali ve gücü yoktur. Sersemliği tek başına yapamazlar.
İş daha büyük. Ankara ile Moskova'nın yakınlaşması hem KARADENİZ'i hem AKDENİZ'i çok ilgilendiren bir olaydı.
KÜRESEL ÖLÇEKTE DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK ADIMDI. İki ülkenin birbirine sarılması AVRUPA'YI deliye döndürdü..." Yeni satranç masasında, Ortadoğu/ Akdeniz/Karadeniz var. Bu satranç masası ile 16 Nisan halk oylamasının birebir ilişkisi bulunuyor. 'Büyük Oyun'la örtüşen bileşenlerine bakalım. TÜRKRUS yakınlaşması, Irak-Suriye, Akdeniz/ Karadeniz'de Türkiye lideri Tayyip Erdoğan'ın yerini alması çok önemli.
Amerika-Rusya-Türkiye son sözü söylemek üzere hamleler yapıyor. Derin Amerika- Pentagon, NATO'yu, Rusya'nın burnunun dibine soktu. Romanya, Bulgaristan NATO'ya alınarak, Gürcistan'a vizeleri kaldırılarak Karadeniz kuşatıldı. Derin ABD-Avrupa, TÜRKİYE-RUSYA yan yana gelemesin diye kurulmadık tezgâh bırakmazken, Erdoğan-Putin, S-400 füzelerini konuşuyor. Avrupa'nın patronu Almanya delirirken, 16 Nisan'da 'Hayır' çıkarmak için, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı bir kavganın ortasında sokmaya çalışıyor. Kuklaları Hollanda'yı, Avusturya'yı saldırtıyor. Türkiye'yi çok cephede savaştırmaktan medet umuyor. Derin Almanya biliyor ki, 16 Nisan sonrasında Türkiye'yi şirketlerle, koalisyonlarla medya ile bankalar ile özel seçilmiş bürokratlar ile KONTROL EDEMEYECEK. 'Güçlü Devlet-Güçlü Millet' paradigmalı Türkiye lideri Tayyip Erdoğan, Avrasya satrancında çok etkili hamleler yapacak. Uzun vadeli planlar yapmayı bilen derin Almanya'nın uykularını kaçırıyor. Haçlı-Siyonistler biliyor ki, GÜÇLÜ DEVLET-GÜÇLÜ MİLLET modeliyle Erdoğan, stratejik-jeopolitik hamleleri daha rahat, tam zamanında yapacak. Özellikle, İslam ve Türk dünyası üzerindeki etkili konumunu tahkim edecek.
Birleştirme gücüyle, Derin Almanya'nın Ortadoğu/Afrika/Akdeniz/Karadeniz planlarını paçavraya çevirecek. Bu nedenlerle uykuları kaçıyor. 2016 Nisan sonrası TÜRKİYE'NİN EKSEN olması, bir daha Türkiye'nin iplerini ele alamayacak olmaları, onları çok rahatsız ediyor.

SONUÇ: Kopan fırtına DERİN AVRUPA'YI bitirirken, 16 NİSAN 'EVET' KARARLARI TÜRKİYE'Yİ BÜYÜTECEKTİR.
ÇÖKEN AVRUPA, BÜYÜYEN TÜRKİYE mücadelesi birçok cephede sürecek. Kazanan BÜYÜYEN TÜRKİYE olacak.
Biz büyüdükçe, Almanya'nın gideceği Ortadoğu/ Afrika/Akdeniz/Karadeniz sahası daha da azalacak.
16 NİSAN DERİN AVRUPA'NIN KORKULU RÜYASIDIR...