BÜLENT ERANDAÇ

BÜLENT ERANDAÇ

Tarihi 19 Kasım 2015

İsrail neden sessiz!

Dikkatinizi çekmiştir. Suriye bataklığında küresel devletler, Amerika, Rusya, Çin, İngiltere, Almanya, Fransa var. Bölgesel güçler, Türkiye, İran var. Savaş uçakları uçuyor, DAEŞ operasyonları sürüyor. Fakat bir devletin sesi soluğu yok. İSRAİL.
Ortadoğu'daki her olayın içinde yer alan, İslam dünyasına kan kusturan İsrail, DAEŞ ve Suriye konusunda sessiz.
Filistin'e, Gazze'ye, bomba yağdıran, Ortadoğu'da her sinsi olayın arkasında yer alan, suikastlar, darbeler yapmaktan zevk alan İsrail, DAEŞ konusunda sessiz. Dünya ekonomisini yönlendiren, Derin Amerika ve İngiltere'nin beyin takımını oluşturan güçlü Yahudi'ler nerede acaba? Suriye toprakları lime lime edilirken, bu işlerden en karlı çıkacak İsrail devleti olabilir mi?
EVET. ŞİFRE ŞUDUR: VAAT EDİLMİŞ TOPRAKLAR KUZEY SURİYE'Yİ DE KAPSIYOR. BÜYÜK İSRAİL PROJESİ, Tevrat'ta vaat edilmiş topraklar olarak geçen "Nil'den Fırat'a kadar" uzanan bölgeyi ele geçirmektir. İsrail, Kuzey Irak'ta Türkmen-Kürt bölgesini ve Suriye'nin kuzeyini, "Orta İsrail" sayıyor.
Onlara göre "Kuzey İsrail", Türkiye'nin Güneydoğusu'dur. İsrail, arka planda kalıp, uzun vadeli stratejilerini yürütüyor.
Küresel Güç, Amerika-İngiltere, İsrail Devleti'nin perde gerisinde kalmasını sağlayıp, BÜYÜK İSRAİL PROJESİ'Nİ yürütüyor. "Büyük İsrail projesi"nin gerçekleşebilmesi için önce Irak'ta, şimdi Suriye'de yürütülen bir savaş var. Irak üçe bölündü. Suriye üçe bölünmüş durumda.
Büyük savaş gerçekleştirilmeliydi ki ortalık karışsın, Irak/Suriye bölünsün, (en geç 2025'e kadar ) YENİ ORTADOĞU için barış masasına oturulduğunda, haritalar gerçekleşsin. YENİ SYKES-PICOT OLSUN. İşte bu kaosu başlatmak için proje yapıldı. İşte bu kaosu genişletmek için, buna Türkiye'nin da dahil edilmesi için, Derin Amerikan-İngiliz enstrümanı DAEŞ ve PKK/PYD kullanılıyor.
Herhalde, 'Vaat edilmiş topraklar'a kavuşmak için İSRAİL ve Derin Amerikaİngiltere'nin YAHUDİ BEYİNLERİ, şu anda ellerini ovuşturuyorlardır.
AMERİKAN NEO-CON'LARI İSRAİL'E "ORTADA GÖRÜNME. BİZ, SENİN LEHİNE OLANLARI YAPARIZ" DEMİŞ OLMASINLAR? İSRAİL DEVLETİ onun için suskun. MOSSAD, onun için ortada görünmüyor. Filistin'e, Gazze'ye bombalar yağdıran İSRAİL savaş uçakları onun için DAEŞ'e saldırmıyor.
Lozan Konferansı'nda, Azınlıklar Alt Komisyonu'na getirilmiş, bir 'Kuzey Suriye projesi' var. "İngiliz-Amerikan teklifi: 'Ermeniler için ulusal yurt olarak bir toprak parçası bulalım, bu bölgeyi tanımlayalım ve bu bölgeye saldırı ve sızmalara karşı bir koruma düzeneği kuralım. Burası Suriye'nin kuzeyi olmalıdır.
Böylece Türkiye ve Suriye arasında tarafsız bir bölge kurulmuş olur. Bu toprak parçasının Akdeniz'e çıkması da sağlanır." 6 OCAK 1923'te, Ermeniler için düşünülen proje, BUGÜN, BÜYÜK İSRAİL için düşünülüyor olmasın? 27 OCAK 2003 tarihli TİME DERGİSİ'nde, ABD, İngiltere ve İsrail'in düşündüğü bir harita konu ediliyor. Bu haritada, Türkiye, İran, Irak, Suudi Arabistan, Kuveyt Ürdün, Lübnan, Suriye ve Irak'ı kapsıyor. MANİDAR DEĞİL Mİ?....TAM DA, VAAT EDİLMİŞ TOPRAKLAR. YANİ, BÜYÜK İSRAİL... Irak'ın kuzeyinde Kürt Devleti'nin oluşmasında, İsrail'in büyük rolü oldu mu? Suriye'de Esad'ı koruyan İsrail değil mi? Kuzey Irak'tan Kuzey Suriye üzerinden Akdeniz'e uzanan koridor projesinin arkasındaki beyinler Yahudi Stratejistler değil mi? Kuzey Suriye'deki PKK-PYD'nin desteklemesinde Derin Amerika'yı etkileyen güç
NEOCON'lar-Yahudi beyinler olmasın? Hatay üzerindeki operasyonlarda, İsrail'in ve PKK'nın ortak düşünceleri olduğu inkâr edilebilir mi?

SONUÇ: 20'inci Yüzyıl bitti. İsrail, Batı'nın hançeri olarak projeleri yürüttü. Şimdi, 21'inci Yüzyıl'dayız, Sykes-Picot paçavraya döndü.
BÜYÜK İSRAİL için, "Vaat edlmiş topraklar" operasyonu yürütülüyor. İsrail perde gerisinde, direksiyonda Derin Amerika-Avrupa.
CUMHURBAŞKANIMIZ TAYYİP ERDOĞAN'IN KUZEY SURİYE'YE (MARE HATTINA PKK-PYD ASLA SOKULMAYACAK ) ÇOK AMA ÇOK ÖNEM VERDİĞİ ANLAŞILDI MI?