Demir FEYİZOĞLU

DEMİR FEYİZOĞLU

Tarihi 11 Temmuz 2014

Pistte kıran kırana geçen mücadele

Türkiye Pist Şampiyonası'nın 3. ayağı İstanbul Park'ta gerçekleştirildi.
Çok kalabalık bir meraklı kitlesinin izlediği yarışlar, deyim yerinde ise büyük bir mücadele içinde ve kıran kırana geçti. Yarışseverler sabahın erken saatlerinden itibaren İstanbul Park'ta yerini alarak müthiş heyecana tanıklık yapmak istedi..
Super Grup'ta yapılan birinci yarışta İbrahim Okyay ilk sırada yer alırken onu İsviçre'den katılan Peter Rikli ve Leven Kocabıyık izledi.
İkinci yarışta İbrahim Okyay ve Peter Rikli yerlerini korurken Levent Kocabıyık 4'üncü oldu. Üçüncü sırada ise Ronny Jost yer aldı. Maxı Grup'ta Ülkü Motorsport'tan Ümit Ülkü rakiplerini geride bırakırken 2 ve 3'üncü sırayı Bilal Saygılı ve Ali Germirli aldı. İkinci yarışı Ümit Ülkü kazanırken ikinci olarak finişe Ali Germirli ve üçüncü olarak da Galip Atar geldi. Heyecan fırtınası içinde geçen yarışlar sonrasında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini aldı.
Türkiye Pist Şampiyonası'nın 3. ayağı geride kalırken yarışseverler bir kez daha kıran kırana geçen mücadelenin coşkusunu yaşadı.

YİĞİT TİMUR YARIŞ DIŞI KALDI

Genç sporcumuz Yiğit Timur, İsveç'te istediği sonucu bir türlü alamadı. 2014 Dünya Ralli Kros Şampiyonası'nın İsveç'te yapılan ayağına 14 RX Lites otomobili katıldı.
Yarışın başında iyi bir performans sergileyen Yiğit Timur, bir ara önündeki araca çarpmamak için direksiyon kırınca pistten çıktı ve yarış dışı kaldı. Yiğit Timur İsveç'te sadece 3 puan almakla yetindi. Böylece büyük bir hayal kırıklığına uğramış oldu.

Hamilton'dan yakın takip

Dünya Formula 1 Şampiyonası'nın İngiltere ayağı Lewis Hamilton'un zaferi ile sona erdi. Halen lider olan Rosberg, İngiltere'de puan alamayınca Hamilton aradaki farkı 4'e indirdi. Bu sonuçtan sonra Formula 1'de mücadele daha da kızışacak.

Burak Çukurova ilk sırada yer aldı

Lassa VI Challenge Volkicar yarışlarının ikincisi İzmir Park'ta yapıldı. 18 pilotun start aldığı yarışlar çekişmeli geçti. 2 yarış üzerinden koşulan yarışlarda 26 toplam puan kazanan Burak Çukurova ilk sırada yer aldı.