Demir FEYİZOĞLU

DEMİR FEYİZOĞLU

Tarihi 30 Ekim 2012

Rallide zafer Luca Rosetti'nin

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 7'nci ve son ayağı olan 37. Oyak- Renault Yeşil Bursa Rallisi büyük bir çekişme içinde sona erdi ve mutlu sona Pegasus Racing adına yarışan Luca Rosetti- Matteo Chiarcossi şampiyonluğu kazandı. 3 kez Avrupa Şampiyonluğunu kazanan Luca Rosetti, başından beri çekiştiği ve son 3 yılın Türkiye şampiyonluğunu kazanan Yağız Avcı- Bahadır Gücenmez ekibi karşısında başlarılı bir yarış çıkardı. Tecrübeli pilot Luca, genç rakibi Yağız Avcı'yı ikinci plana iterken Türkiye'de ilk kez bir şampiyonluğa da adım atmış oldu. 50'ye yakın aracın katıldığı ve iki gün süren Yeşil Bursa Rallisi'nde ikinci sırada Yağız Avcı-
Bahadır Gücenmez
alırken, üçüncü sırayı da Burak Çukurova- Ünal Tezel ekibi kazandı.

* * *
BAYANLARDA ŞAMPİYON BURCU OLDU
Türkiye Ralli Şampiyonası'nda bayanlarda Burcu Burkut Erenkul Türkiye şampiyonu oldu. Erenkul, Sınıf 8'de bu başarıya ulaşırken ilk kez Türkiye şampiyonluğunun sevincini de yaşıyordu. Yarış sonrası "Bu sezon iyi mücadele ettik" dedi.

* * *
KARTİNGDE YARIŞ SEZONU SONA ERDİ
Türkiye Karting Şampiyonası'nın İzmit Körfez Pisti'nde gerçekleştirilen son yarışından sonra sezon kapandı.
Mini Kategorisi'nde Mehmet Mert ilk sırayı aldı.
KF3'te mutlu sona Sarp Kuzey Eroldu ulaştı. Kategori 3'te ise Berkay Besler şampiyonluk klasmanında ilk sırada yer aldı.

* * *
OFF-ROAD'TA ÇOK BÜYÜK ÇEKİŞME
Türkiye ISOFF Challenge Off-Road Şampiyonası'na 20 araç katıldı. Bu zorlu yarışı Can ve İlyas Tahincioğlu ekibi ilk sırada tamamladı.