Demir FEYİZOĞLU

DEMİR FEYİZOĞLU

Tarihi 26 Mayıs 2012

İstanbul Rallisine rekor katılım

33. İstanbul Rallisi'nin hazırlıklarını sürdüren İSOK Yönetimi, son dönemde yaptığı yoğun toplantılarla yarışın detaylarını netleştirmeye çalışıyor.
9-10 Haziran tarihlerinde Kurtköy civarındaki etaplarda organize edilmesi planlanan 33. İstanbul Rallisi ulusal, mahalli ve historic kategoride toplamda 80 otomobilin start alması bekleniyor. ERC Boğaziçi Rallisi'nin bir nevi antremanı olarak düşünülen İstanbul Rallisi'nde gözler, en çok Luca Rossetti ve Volkan Işık'ın üzerinde olacak.

* * *
VI CHALLANGE TARSUS'TA START ALIYOR
V1 Challenge yeni sezonu Tarsus yarışı ile start alıyor. Toplam 7 yarıştan oluşacak V1 Challenge'ın ilk mücadelesi 27 Mayıs Pazar günü Tarsus'ta koşulacak. V1 Challenge, sırasıyla Tarsus, haricinde Kayseri, Samsun, İstanbul, Aydın ve İzmir'de gerçekleştirilecek.

* * *
OTOKROS ANTALYA'DA AÇILDI
Türkiye Otokros Şampiyonası'nda sezonun ilk yarışı Antalya Motorsporları Kulübü tarafından Akdeniz Üniversitesi içerisinde bulunan yarış pistinde düzenlendi.
Kategori 1'de Ender Kozlu ve Osman Kaya birincilikleri paylaştılar.
Kategori 2'de iki yarışta da birinciliğe Selahattin Yılmaz ulaştı. Kategori 3'te Özgür Gür ve Ufuk Güneştepe birer birincilik kazandı.
Kategori 4'te Sinan Saatçi, her iki yarışı da zirvede tamamlamayı başardı.

* * *
SAMSUN'DA OFFSHORE ŞÖLENİ
Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'na Samsun Grand Prix yarışlarıyla devam edildi. ECI Men Cosmetics takımı pilotları Kerem Tuncer- Alpay Akdilek ikilisi dörtte dört yaparak yeni bir 1.'lik kupasını daha hanelerine eklediler. 2. sırada aynı istikrarı yürüten Beşiktaş-Miele sporcuları Murat Leki-Orçun Tufan ikilisi 1 saniye geride kupayı kaldıran takım oldu.

* * *
CENGİZ ARTAM DOKUZUNUCU
Usta pist pilotu Cengiz Artam, Monaco'da düzenlenen Tarihi Grand Prix yarışında 22 otomobil arasında kendi serisinde 9. oldu