Demir FEYİZOĞLU

DEMİR FEYİZOĞLU

Tarihi 18 Mayıs 2012

Ralli'nin 3. ayağı Yavru Vatan'da...

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 19- 20 Mayıs tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilecek. Hepimizin bildiği gibi bu sezon Ege Rallisi ile başlamış ve Volkan Işık'ın birinciliğinde sona ermişti. Avrupa şampiyonu olan İtalyan Luca Rossetti ikinci gelmişti. Ancak sezonun ikinci yarışında roller tersine dönmüştü. 2. ayakta ayakta bu kez İtalyan Luca Rossetti ilk sırada yer alırken Volkan Işık ancak ikincilikle yetinmişti. Bu iki deneyimli pilotun üçüncü randevüde KKTC'deki mücadelesi merakla bekleniyor. 60'tan fazla aracın katılımı ile yapılacak KKTC Rallisi bu iki şampiyonu yine karşılaştıracak.

İLGİ BÜYÜK OLACAK...
Artık, neredeyse Volkan Işık-Luca Rossetti kapışmasına dönen rallinin 3. ayağına ilginin büyük olması bekleniyor. Baharın iyice kendini hissettirmeye başladığı bugünlerde izleyicilerin alana akın etmesi bekleniyor.

* * *
OFFSHORE HEYECANI BU KEZ SAMSUN KIYILARINDA...
Işıklar Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ilk ayağı, Fatih Belediye Başkanlığı Grand Prix adı ile koşuldu ve kazanan ise geçen yılın şampiyonu ECI takımından Kerem Tuncer- Alpay Akdilek oldu. İlk ayakta 2.'liği Murat Leki-Orçun Tufan, 3.'lüğü ise Saruhan Tan-Kerim Zorlu kazandı. Bundan sonraki yarış ise yarın Samsun'da gerçekleşecek.

* * *
BERKE BAYINDIR GAZA BASACAK
2012 Scirocco R-Cup Europe'un Almanya'nın Hockenheim pistinde koşulan ilk yarışında koşan Berke Bayındır 8. oldu. Doğuş Otomotiv- Volkswagen Türkiye sponsorluğunda yarışan temsilcimiz Bayındır, 25 pilot arasında aldığı dereceden mutlu olduğunu belirterek, "Daha hızlı olmalıyım,
bunu da yapacağım"
dedi.