Adnan AYBABA

ADNAN AYBABA

Tarihi 17 Nisan 2012

Beşiktaş bitti!

* Beşiktaş-Galatasaray derbisini genel olarak nasıl değerlendirirsiniz?
Beşiktaş adına kötü bir maç izledik dün Arena'da. Galatasaray ise istediğini alan takım oldu.
Play-off, Play-off derken o merakla beklediğimiz Play-off Beşiktaş için gerçekten "Of" oldu.
Beşiktaş'ta Almeida'nın cezalı, Simao'nun da yedek olması büyük handikaptı. Bunlara bir de çok şey beklenen Veli, Pektemek ve Holosko'nun istenen oyundan uzak kalması eklenince dün sahada takım olma yolunda büyük şeyler kat etmiş olan Galatasaray gole daha yakın takım oldu.

* Hakemleri nasıl buldunuz?
Elbette hakem triosunun verdiği kararlarda sıkıntı vardı. Goldeki ofsaytın görülmemesi sadece Göçek'in değil yan hakemin de eksikliğiydi.
Göçek'in tercih haklarının çoğunu evsahibi takım lehine vermesi üzücüydü. Ama tüm bunları bir kenara bırakarak ortadaki gerçeğe bakarsak bütün bir sezon boyunca yaşanan sıkıntıların, eksiklerin Beşiktaş'ın oyunun hep olumsuz etkilediğini hatırlarsak dünkü yenilginin faturasının tamamen Hüseyin Göçek'e çıkarmanın yanlış olacağını görürüz.

* Beşiktaş'ı bundan sonra neler bekler?
Dün Arena Stadı'nda yaşanan futbola yakışmayacak olaylar tabi ki hepimizi üzdü. Şapkayı önümüze alıp düşünmenin zamanı çoktan geçti. Beşiktaş'ın için artık el ele vererek eksiklerini gidermekten başka önünde seçenek yok! Çünkü dün Arena'da şu veya bu sebeple Play-off Beşiktaş için "of" oldu. Türkçesi bitti!