Adnan AYBABA

ADNAN AYBABA

Tarihi 20 Eylül 2011

Almeida'nın yerine Sidnei!

BENİM Beşiktaş'ta hoşuma giden şeyler bir hayli fazla olmaya başladı. Bu çok güzel bir olay.. Avrupa'da oynuyorsun, çok önemli bir maça çıkıyorsun, kazanıyorsun. Türkiye'ye dönüyorsun çok sorun ve problemler yaşayan bir rakip takım var, ona karşı zaman zaman zorlansan da konsantrasyonunu üst seviyede tutuyorsun. Çok önemli bir santrforunu kaybediyorsun ama onun yanına çok önemli bir stoper kazanıyorsun.
Sidnei hakikaten duruşuyla, golü koklayışıyla Beşiktaş'ın bir çok problemini çözmüş gibi duruyor. Tabiri caizse Sidnei 'Cuk' diye oturdu.
Ziya Doğan'ı da ayrıca kutlamak gerek. Çok zor durumda olan bir takımın başına geçti. Ve futbolcularıyla canla başla kora kor mücadele ettiler.

DEFANSTA SIKINTILAR VAR
Beşiktaş takımı sorunlar da yaşıyor. Defans sorununu bir türlü çözemediler. Ama bu yıllardır süre gelen bir olay. Zaten bu sorunu bırakın çözmeyi çok aza indirdiğin zaman bu takım tutulması zor bir hale gelir. Golde ise Cenk'in müthiş hatası vardı.
Cenk gibi bir kaleci böyle zamanlama hatası yapmamalı. Fernandes-
Aurelio-Necip
üçlüsü iyi işler yapmaya başladı. Necip biraz yorgundu ama bu üçlü iyi anlaşmaya başladı.
Teknik direktör Carvalhal sıkıntıları çözdü gibi. Ancak bir oyuncu var ki onun üstünde durması gerek: Mustafa Pektemek. Çok önemli bir oyuncu. Hücuma müthiş bir çeşitlilik kazandırabilir.
Golü tek başına çözebilir.
Hakem Tolga Özkalfa ve ekibi de maçı iyi yönetti..