Trabzon'da kan donduran olay! Evde tartıştığı eşini önce bıçakladı ardından silahla öldürdü
Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Mustafa Sağlam tartıştığı eşi Tuğba Sağlam'ı tüfekle vurarak öldürdü.
Tüyleri ürperten olay, Trabzon Vakfıkebir'de yaşandı. İddialara göre, Mustafa Sağlam evde henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü eşi Tuğba Sağlam ile tartışmaya başladı.
Evde bulunan kayınvalidesinin yanında tartışma büyümesiyle Mustafa Sağlam eşini banyoda bıçakladı. Mustafa Sağlam ardından otomatik av tüfeğiyle eşine ateş ederek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Tuğba Sağlam'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi.
Olayın şüphelisi Mustafa Sağlam suç aleti av tüfeğiyle birlikte kaçtığı kaydedildi. Tuğba Sağlam'ın cenazesi otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Jandarma ekipleri, şüphelinin yakalanması için ilçe ve genelinde bulunan kameraları incelemeye alarak geniş çaplı çalışma başlattı