Mariana-Nikolova Matarova çiftinin evlat hasretine Türk hekimleri çare oldu

Mariana-Nikolova Matarova, 15 yıl önce Bulgaristan’da evlendi. Tam 6 kez tüp bebek tedavisi denedi. Ancak hepsi hüsranla bitti. Onlar da son çare Türkiye’ye geldi. Kendilerini Türk hekimlerine emanet etti. Aynı yıl oğulları Vladimir’i kucaklayabildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2022 Güncelleme 08 Mayıs 2022, 06:59
Mariana-Nikolova Matarova çiftinin evlat hasretine Türk hekimleri çare oldu

İÇİNDEKİLER

Bulgar çiftinin evlat hasreti Türkiye'de sona erdi. Anneler Günü'nde yüreklere işleyen haber İstanbul'dan geldi. Mariana- Nikolova Matarova çifti, 15 yıl önce evlendi. Tek istedikleri mutluluklarını katlayacak bir bebekti. Ancak evlilikleri boyunca 6 kez tüp bebek tedavisi gören Matarova çiftinin hayalleri bir türlü gerçekleşmedi.

Doktorlar, 2 defa ameliyat olan Mariana'ya "Yumurta rezervin azaldı. Çocuk sahibi olman imkansız" bile dedi. Ancak ikili, hayallerinden vazgeçmedi. Önceki sene son çare Türkiye'ye geldi. Kişiye özel uygulanan tüp bebek tedavisi sayesinde ilk denemede gebelik elde edildi. Çift, dünyaya gelen oğullarına Vladimir ismini verdi.

Türk doktorlarına minnettar olduğunu söyleyen Mariana, mutluluğunu şöyle dile getirdi: Kendimizi Türk doktorlara emanet ettik ve en büyük hayalimize Türkiye'de kavuştuk. Dilerim bu mutluluğa ulaşmak isteyen herkes en kısa zamanda çocuk sahibi olur. Mutluluğum tarif edilemez. Çocuğumuz olmadan hayatımızın bir anlamı yoktu. Sabah gözlerimi açıp onu görünce tekrar tekrar aşkım büyüyor..