Boşanma aşamasındaki Nida Nur Yıldız'ın mahrem görüntülerini yaydığı iddia edilen Burak Etiler ilk kez konuştu

Nur Yıldız, özel görüntülerini cep telefonundan arkadaşlarına gönderdiği için eski eşinden davacı oldu. İddiaların asılsız olduğunu belirten Burak Etiler, “Benden tehditle para istiyorlar. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2020 Güncelleme 15 Temmuz 2020, 07:02
Boşanma aşamasındaki Nida Nur Yıldız’ın mahrem görüntülerini yaydığı iddia edilen Burak Etiler ilk kez konuştu

İÇİNDEKİLER

Mersin'de ticaret yapan Burak Etiler ile 8 Eylül 2018'de hayatını birleştiren Nida Nur Yıldız, 10 Ocak 2019'da da boşandı. Etiler, iddiaya göre, Yıldız'ın özel görüntülerini çekip, boşanma aşamasındayken, cep telefonundaki mesajlaşma uygulamasından arkadaşlarının olduğu gruba gönderdi. Kendisine gelen mesajlardan sonra durumdan haberdar olup, harekete geçen Yıldız, araştırma sonucu gelin gittiği evde, eşinin 3 farklı kadınla çekilmiş görüntülerini de buldu.

Delilleri toplayan Yıldız, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yaşananlarla ilgili açıklama yapan Nida Nur Yıldız, arkadaşının kendisine attığı 'Videonu izledim' mesajı ile eski eşinin özel görüntülerini arkadaşlarına yolladığını öğrendiğini söyledi. Yıldız'ın şikayetçi olduğu eski eşi Etiler ise hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Kendisine kumpas kurulduğunu savunan Etiler, "5 ay kadar evli kaldık ardından anlaşmalı şekilde boşandık. Benden tehdit ve şantaj ile maddi menfaat elde etmek istiyorlar. Şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum" dedi.