ABD’de nehirde boğularak ölen Umut Felik'in acılı ailesi: Oğlumuzu bize kavuşturun

ABD’de üniversite öğrenimi gören Umut Felik, 28 Mayıs'ta nehirde boğularak hayatını kaybetti. Acılı ailesi, “Bir an evvel oğlumuzu bize kavuşturun” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2020 Güncelleme 02 Haziran 2020, 07:00
ABD’de nehirde boğularak ölen Umut Felik’in acılı ailesi: Oğlumuzu bize kavuşturun

İÇİNDEKİLER

Çorum'da yaşayan ve 3 sene önce üniversite öğrenimi için Amerika'ya giden Umut Felik (27), 28 Mayıs'ta 4 arkadaşı ile birlikte San Joanquin Nehri'ne gitti. Yüzmek için bottan suya atlayan Felik bir süre sonra gözden kayboldu.

3 gün süren arama çalışmasının ardından genç adamın cansız bedenine ulaşıldı. Oğullarının ölüm haberiyle yıkılan Felik Ailesi, çocuklarının cenazesinin bir an evvel Türkiye'ye gönderilesi için yetkililere seslendi.

Baba Ahmet Felik (51), "Bizim ciğerimiz yanıyor, kimseden detaylı bilgi alamadık. Ne olur bize yardımcı olun, bir an evvel oğlumuzu bize kavuşturun. Kendisini göremedik bari cenazesini bize kavuştursunlar. Kalmasın Ahmet Felik oralarda" dedi.

Acılı anne Sacide Felik (46), "Ben bebeğimi çok özledim ve ona kavuşmak istiyorum. Başka bir şey istemiyorum. Oralarda bekletmesinler, getirsinler" ifadelerini kullandı.