22 Ocak Sayısal Loto sonuçları sorgulama! MPİ haftanın Sayısal Loto sonuçlarını açıkladı

Akşam saatlerinden itibaren bayilerden loto oynayanlar 22 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları merak konusu oldu. Sayısal Loto'nun geçen hafta cumartesi günü gerçekleştirilen çekilişinde 6 bilen 1 kişi 6 milyon 842 bin liralık ikramiyenin sahibi oldu. Sonuçları heyecanla bekleyen on binlerce kişi arama motorlarında 22 Ocak MPİ Sayısal Loto sonuçlarını araştırıyor. İşte haftanın kazanan numaraları

Giriş Tarihi 22 Ocak 2020, 21:50 Güncelleme 22 Ocak 2020, 21:54
22 Ocak Sayısal Loto sonuçları sorgulama! MPİ haftanın Sayısal Loto sonuçlarını açıkladı

İÇİNDEKİLER

22 Ocak MPİ Sayısal Loto sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer aldı. Bayilerden loto oynayanlar Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. 6 milyon 842 bin TL'lik ikramiyenin 1 kişi tarafından kazanılmasının ardından gözler Sayısal Loto sonuçlarına çevrildi. Bugün saat 21.15'te Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişlerin ardından haftanın kazanan numaraları belirlendi. İşte 22 Ocak Sayısal Loto sonuçları

22 OCAK SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Sayısal Loto sonucu: 2 - 20 - 22 - 24 - 44 - 46

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.