İstanbul Maltepe'de lüks rezidansta vahşi cinayet: Cesedi iki gün bavulda sakladı

İstanbul Maltepe'de Abdülselam G, lüks rezidansta sevgilisi Didem Mengü’yü parke taşıyla katletti. Bavula koyduğu cesedini ise 2 gün boyunca balkonda sakladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2019 Güncelleme 13 Aralık 2019, 08:03
İstanbul Maltepe’de lüks rezidansta vahşi cinayet: Cesedi iki gün bavulda sakladı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Maltepe'de dün akşam, bir vahşet ortaya çıktı. Olay Cevizli Mahallesi'nde bulunan lüks bir rezidansta meydana geldi. Müteahhitlik yapan evli ve 2 çocuk babası Abdulselam G. (29), iddiaya göre 10 yıllık sevgilisi Didem Mengü'yle (30) tartışmaya başladı. Olayın büyümesi üzerine genç adam, kadının saçını tuttu. Parke taşıyla vurarak Mengü'yü duvara ve yere çarptı. Korku dolu anlar yaşayan kadın, aldığı darbelerle yere yığıldı.



Mengü, olay yerinde hayatını kaybetti. Katil, bununla da kalmadı. Kadının cesedini bavula koydu. Ardından 2 gün boyunca banyoya sakladı.

CANİ
CEZAEVİNE KONULDU

Cani Abdulselam G, olaydan sonra kaçtı. 2 gün boyunca eve gitmeyen katil zanlısı, daha sonra polise giderek olayı itiraf etti. Bunun üzerine emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ise şahsın ifadesi doğrultusunda rezidansa giderek şok manzarayla karşılaştı. Abdüsselam G, "kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.



PİŞMANMIŞ!
Katil Abdüsselam G., "Ona eşimle ayrılma noktasına geldiğimi söyledim. Bana hakaret içeren kelimeler ile karşılık verince parke taşıyla vurdum. Daha sonra öldüğünü fark ettim. Yaptığımdan şimdi çok pişmanım" dedi.



29 yaşındaki Didem Mengü'nün yakınları ölümüyle sinir krizleri geçirdi.