7 Aralık MPİ Sayısal Loto sonuçları sorgulama: Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı!

7 Aralık MPİ Sayısal Loto sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. Bugün bayilerden Sayısal Loto oynayan on binlerce kişi çekiliş sonuçlarını öğrenmek istiyor. Bu hafta çarşamba günü yapılan çekilişte 1 milyon 180 bin liralık ikramiye bugüne devretti. Saat 21.15'te yapılan çekilişlerin hemen ardından 7 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları duyuruldu. Peki, haftanın kazanan numaraları hangileri? İşte 7 Aralık Sayısal Loto sonuçları...

Giriş Tarihi 07 Aralık 2019, 21:04 Güncelleme 07 Aralık 2019, 21:33
7 Aralık MPİ Sayısal Loto sonuçları sorgulama: Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı!

İÇİNDEKİLER

Çarşamba günü yapılan çekilişte 1 milyon 180 bin liralık ikramiyenin devretmesiyle gözler Sayısal Loto sonuçlarına çevrildi. Bu nedenle Sayısal Loto oynayan vatandaşlar heyecanla sonuçları bekliyor. On binlerce kişi akşam saatlerinden itibaren çekiliş sonuçlarını araştırıyor. Saat 21.15'teki çekilişlerin ardından 7 Aralık Sayısal Loto çekiliş sonuçları duyuruldu.

7 ARALIK SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Sayısal Loto sonucu: 7 - 10 - 11 - 13 - 31 - 46

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.