2 Aralık MPİ On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 573 bin liralık ikramiye o ile gitmişti

Bu akşam saat 21.15'te Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişlerin ardından On Numara sonuçları için heyecan sona erdi. On Numara'nın geçen hafta yapılan çekilişlerde 573 bin 269 liralık ikramiyeyi İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir talihli kazandı. Çekilişi mpi.gov.tr'den canlı olarak gerçekleştirilen On Numara sonuçları saat 21.15'te duyuruldu. Bugün On Numara oynayan pek çok kişi şimdi sonuçları öğrenmek istiyor. İşte haftanın sonuçları...

Giriş Tarihi 02 Aralık 2019, 21:07 Güncelleme 02 Aralık 2019, 21:20
2 Aralık MPİ On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 573 bin liralık ikramiye o ile gitmişti

İÇİNDEKİLER

2 Aralık On Numara sonuçları, günün en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Bugün bayilerden On Numara oynayan binlerce vatandaş sonuçları öğrenmek istiyor. Sonuçlar için heyecanlı bekleyişi son bulurken On Numara sonuçlarına göre hangi numaraların kazandığı açıklandı. İşte 2 Aralık On Numara çekiliş sonuçları...

2 ARALIK ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.