11 Kasım MPİ On Numara sonuçları açıklandı! Geçen hafta 4 talihli ikramiyenin sahibi olmuştu

4 Kasım Pazartesi günü yapılan çekilişlerde 4 kişi 139 bin 318 liralık ikramiyeyi kazandı. Milli Piyango İdaresi tarafından pazartesi günleri saat 21.15'te çekilişi mpi.gov.tr'den canlı olarak gerçekleştirilen On Numara sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bugün On Numara oynayan pek çok kişi şimdi sonuçları öğrenmek istiyor. İşte 11 Kasım MPİ On Numara sonuçları...

Giriş Tarihi 11 Kasım 2019, 21:10 Güncelleme 11 Kasım 2019, 21:20
11 Kasım MPİ On Numara sonuçları açıklandı! Geçen hafta 4 talihli ikramiyenin sahibi olmuştu

İÇİNDEKİLER

11 Kasım On Numara çekiliş sonuçları, bugün bayilerden On Numara oynayan binlerce vatandaşın gündeminde yer alıyor. Bu kapsamda loto oynayanlar On Numara çekiliş sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Bugün gerçekleştirilen çekilişlerin ardından 11 Kasım On Numara sonuçlarına göre hangi numaraların kazandığı belli oldu. İşte haftanın kazanan numaraları...

11 KASIM ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.