Cenazede esrarlı kek

Ülkenin kuzeydoğusunda bulunan Wiethagen kasabasında yapılan cenaze törenine katılanlar bir restorana davet edildi. Burada Alman geleneklerine göre kendilerine kek ve kahve ikram edildi. Ancak lokantayı işleten kadın davetlilere yanlışlıkla kızının pişirdiği esrarlı kekten verdi. Olay sonrası birçok kişi kusma, mide bulantısı ve baş dönmesi sebebiyle şikayette bulundu. Restoran sahibi kadının 18 yaşındaki kızından söz konusu davet için yaptığı keke esrar koyduğu ortaya çıktı. Olayda 14 kişinin hastanelik olduğu açıklandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2019 Güncelleme 31 Ekim 2019, 08:02
Cenazede esrarlı kek

İÇİNDEKİLER

Ülkenin kuzeydoğusunda bulunan Wiethagen kasabasında yapılan cenaze törenine katılanlar bir restorana davet edildi. Burada Alman geleneklerine göre kendilerine kek ve kahve ikram edildi. Ancak lokantayı işleten kadın davetlilere yanlışlıkla kızının pişirdiği esrarlı kekten verdi. Olay sonrası birçok kişi kusma, mide bulantısı ve baş dönmesi sebebiyle şikayette bulundu.



Restoran sahibi kadının 18 yaşındaki kızından söz konusu davet için yaptığı keke esrar koyduğu ortaya çıktı. Olayda 14 kişinin hastanelik olduğu açıklandı.