Magnum çekiliş sonucu kim kazandı? 19 Ekim Magnum Maserati çekiliş sonuçları kazananlar açıklandı!

Magnum Maserati çekiliş sonuçları kazananlar açıklandı. Toplam iki kişiye verilecek Maserati Ghibli 2018 model otomobilin kime çıktığı merak ediliyor. Sonuçlar, Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki ve Magnum'un resmi internet adresi üzerinden yayınlandı. Peki, Magnum Maserati çekiliş sonuçları kim kazandı? İşte 19 Ekim Magnum Maserati çekiliş sonuçları kazananların isimleri...

Giriş Tarihi 19 Ekim 2019, 08:20 Güncelleme 19 Ekim 2019, 08:20
Magnum çekiliş sonucu kim kazandı? 19 Ekim Magnum Maserati çekiliş sonuçları kazananlar açıklandı!

İÇİNDEKİLER

Magnum Maserati çekilişi tamamlandı. Magnum'un14 Ekim'de gerçekleştirdiği çekilişin sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı merak ediliyordu. Yapılan açıklamada, Maserati kazananların isimlerinin 19 Ekim'de Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nde yayınlanacağı bildirilmişti. Merakla beklenen sonuçlar kamuoyuyla paylaşıldı. Magnum çekiliş sonuçlarına göre iki kişi Maserati Ghibli 2018 model otomobil kazandı. Kazananların, şifreli çubuklarını saklamaları gerekiyor. Peki, Magnum Maserati çekiliş sonuçları kim kazandı? İşte 19 Ekim Magnum Maserati çekiliş sonuçları kazananların isimleri...

MAGNUM MASERATİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Magnum Maserati çekilişi 14 Ekim 2019 tarihinde saat 11.00'de noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirildi. Kazananlar Magnum'un resmi internet adresinde ve Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nde duyuruldu.

Kazananların isimleri için diğer sayfaları ziyaret ediniz...

MAGNUM MASERATİ KİM KAZANDI?

Asil talihliler

A2U8J2KP - EMRAH KILIÇ - AĞRI

1PMTC384 - ABDULLAH SAİT ORUÇ - İZMİR

Yedek talihliler

1YFV8MVL - SEDA ÜNAL - ANKARA

2CMA1EJ1 - ERCAN ERYAZ - İSTANBUL

Kazanan talihliler ayrıca 19 Ekim 2019 tarihinde Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında duyurulacak.

Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacak.

KAZANAN TALİHLİLER NEREYE VE NE ZAMAN BAŞVURMALI?

Asil talihliler, başvuru için en geç 03.11.2019; yedek talihliler ise, en geç 18.11.2019 tarihine kadar kimlik fotokopileri, ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr'ye veya U2 Tanıtım'a başvurmaları başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar sunmazlarsa ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün çubuğu ibrazı zorunludur. Şifreli ürün çubuğunun okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır. İkramiye, çekilişle belirlenen talihlilere başvuru ve devir işlemleri tamamlandıktan sonra taahhüt edildiği şekilde verilecektir.

KAMPANYAYA GÖNDERDİĞİM ŞİFRELİ ÇUBUĞU SAKLAMAM GEREKİYOR MU?

Kampanyada hediyeyi kazanmanız halinde şifreli ürün çubuğunun ibraz edilmesi isteneceğinden talihliler açıklanana kadar şifreli çubuğu okunabilir şekilde saklamanız gerekmektedir.

KAMPANYAYA KATILIMDA SINIRLANDIRMA VAR MIDIR?

Kampanya katılım adedinde sınırlandırma yoktur. Dilediğiniz kadar katılarak kazanma şansınızı arttırabilirsiniz. Bu çekilişe Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizm. Tic. Ltd. Şti., Narkoz İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez.

KAZANDIĞIM HEDİYEYİ NAKİT OLARAK TALEP EDEBİLİR MİYİM?

Kazanılan hediye nakit karşılığı olarak talep edilemez, hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.