MPİ 17 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 10 milyon 203 bin lira 4. kez devretmişti...

Geçen hafta perşembe günü yapılan çekilişlerin ardından Süper Loto'da yaklaşık 10 milyon 203 bin liralık ikramiye 4. kez devretti. 4. devir işleminin ardından büyük ikramiye de artmış oldu. Bugün bayilerden Süper Loto oynayan vatandaşlar şimdi büyük bir heyecanla Süper Loto çekiliş sonuçlarını bekliyor. Peki, bu hafta hangi şanslı numaralar kazandı? İşte haftanın beklenen sonuçları...

Giriş Tarihi 17 Ekim 2019, 21:10 Güncelleme 17 Ekim 2019, 22:02
MPİ 17 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 10 milyon 203 bin lira 4. kez devretmişti...

İÇİNDEKİLER

Süper Loto çekiliş sonuçları bayilerden büyük ikramiyeyi kazanmak için loto oynayan vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu kapsamda arama motorlarında vatandaşlar MPİ 17 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçlarını araştırıyor. Bugün saat 21.15'te yapılan çekilişlerin ardından 17 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. İşte merakla beklenen sonuçlar...

17 EKİM SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto çekiliş sonucu: 5 - 8 - 11 - 20 - 23 - 24

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.