16 Ekim MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 7. kez devreden ikramiye tutarı 19 milyon lira

Cumartesi günü yapılan çekilişte Sayısal Loto 7. kez devretti. 7. kez devreden ikramiye tutarı ise yaklaşık 19 milyon lira olarak açıklandı. Büyük ikramiyenin sahibi olmak için bugün Sayısal Loto oynayan pek çok kişi heyecanla sonuçları beklemeye başladı. Saat 21.45'te yapılan çekilişlerin ardından 16 Ekim Sayısal Loto sonuçları açıklandı. İşte haftanın merakla beklenen sonuçları...

Giriş Tarihi 16 Ekim 2019, 21:43 Güncelleme 16 Ekim 2019, 22:43
16 Ekim MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 7. kez devreden ikramiye tutarı 19 milyon lira

İÇİNDEKİLER

Sayısal Loto'da devreden ikramiye tutarının yaklaşık 19 milyon lira olarak açıklanmasının ardından vatandaşlar heyecanla sonuçları beklemeye başladı. Cumartesi günü 7. kez devreden Sayısal'da sonuçlar için heyecanlı bekleyiş son buldu. Bugün saat 21.45'te noter huzurunda yapılan çekilişlerle birlikte haftanın sonuçları belli oldu. İşte 16 Ekim MPİ Sayısal Loto çekiliş sonuçları...

16 EKİM SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Sayısal Loto sonucu: 1 - 4 - 6 - 35 - 40 - 47

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.