MPİ 10 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 3. kez devreden ikramiye tutarı 7 milyon lira...

3 Ekim tarihinde yapılan çekilişlerde 3. kez 7 milyon 285 bin liralık ikramiye bu haftaya devretti. İkramiye sahibi olmak isteyen on binlerce vatandaş şimdi heyecanla 10 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçlarını bekliyor. Süper Loto çekilişleri bugün saat 21.15'te Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirildi. Peki, bu hafta hangi numaralar kazandı? İşte haftanın kazanan numaraları...

Giriş Tarihi 10 Ekim 2019, 21:05 Güncelleme 10 Ekim 2019, 21:49
MPİ 10 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 3. kez devreden ikramiye tutarı 7 milyon lira...

İÇİNDEKİLER

Geçen hafta yapılan çekilişin ardından 7 milyon 285 bin liralık ikramiyenin bu haftaya devretmesiyle birlikte Süper Loto sonuçları merak konusu oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından bugün saat 21.15'te yapılan çekilişlerin ardından Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu. Bugün bayilerden Süper Loto oynayanlar heyecanla sonuçları araştırıyor. İşte MPİ 10 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları...

10 EKİM SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto sonucu: 5 - 12 - 18 - 43 - 46 - 49

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.