23 Eylül MPİ On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 129 bin liralık ikramiye geçen hafta dörde bölündü

Bugün bayilerden On Numara oynayan on binlerce kişi heyecanla sonuçların açıklanacağı saate odaklandı. Milli Piyango İdaresi çekiliş sonuçlarını noter huzurunda yaptığı çekilişin hemen ardından mpi.gov.tr'den duyurdu. On Numara oynayanlar şimdi 23 Eylül MPİ On Numara çekiliş sonuçları hakkında araştırma yapıyor. Peki, çekilişlerin ardından haftanın kazanan numaraları hangileri oldu? İşte On Numara çekiliş sonuçları...

Giriş Tarihi 23 Eylül 2019, 21:10 Güncelleme 30 Eylül 2019, 21:07
23 Eylül MPİ On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 129 bin liralık ikramiye geçen hafta dörde bölündü

İÇİNDEKİLER

Her hafta saat 21.15'te çekilişi mpi.gov.tr'den canlı olarak yapılan On Numara'da sonuçlar heyecanla bekleniyor. Bayilerden On Numara oynayan pek çok kişinin sonuçlar için heyecanlı bekleyişi son buldu. Geçtiğimiz hafta yapılan çekilişte ikramiye dörde bölünmüştü. Peki, haftanın şanslı numaraları hangileri? İşte 23 Eylül On Numara çekiliş sonuçları...

23 EYLÜL ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

ON NUMARA OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır. İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür.